Opleidingen
Opleidingen
Alle Testverbeteringstrainingen

Context Driven Testverbetering

Er is momenteel geen datum gepland voor deze opleiding.

Klassieke Test Process Improvement modellen passen niet langer rechtstreeks in de meeste moderne organisaties. Er is behoefte aan een meer flexibele benadering van testverbetering.

Naast de opkomst van oplossingen zoals webtechnologie, cloud computing en mobiele applicaties, ondergaat ook de ontwikkeling, testen en beheer van systemen een ingrijpende verandering. Methodologieën zoals Agile/scrum, continuous integration/delivery, DevOps en Context Driven Testing zijn nu vaak de norm. Effectieve testautomatisering is daarbij essentieel.

De TI4-aanpak en Context Driven Testverbetering bieden een manier om de meest geschikte aanpak te selecteren en voortdurend toe te passen, afgestemd op de specifieke IT-context. Soms kan een bestaand model zoals TPI® Next, TI4Agile of TI4Automation rechtstreeks worden toegepast. In andere gevallen is een combinatie van verschillende modellen en heuristieken voor testverbetering meer geschikt.

In deze eendaagse training wordt, na een korte introductie van de meest populaire modellen voor testverbetering, het proces van selectie, assessment en vooral de daadwerkelijke implementatie van verbeteringen behandeld. De praktische toepassing staat vanzelfsprekend voorop.

 

Voorkennis van testverbetermodellen is niet noodzakelijk.

*Meld je alvast aan en we zullen je op de hoogte houden voor de eerstvolgende startdatum*

De investering voor deelname aan deze training bedraagt € 625,- ex. BTW.

Polteq biedt u de mogelijkheid om te kiezen voor een BTW vrijgestelde prijs.

Klik hier voor meer informatie.

Onderwerpen die tijdens deze training aan bod komen, zijn:

Voor wie is deze training bedoeld?

De training is bedoeld voor professionals die bezig gaan met het optimaliseren van hun software development processen en daarvoor op zoek zijn naar hulpmiddelen. Dit kunnen testmanagers, testcoördinatoren, testconsultants, testers, SPI consultants, QA managers en IT managers zijn, maar dus ook testers, ontwikkelaars, ontwerpers en product owners. Feitelijk iedereen die iets te maken heeft of krijgt met testen binnen de organisatie.

Wat kan je verwachten?

Introductie van de meest populaire modellen voor testverbetering.

Het proces van selectie, assessment en vooral de daadwerkelijke implementatie van testverbeteringen worden behandeld. De praktische toepassing staat hierbij voorop.

Inschrijven

Vragen of meer weten?

Wilt u meer informatie, of nader kennismaken met Polteq Opleidingen? Neem gerust contact op, wij helpen u graag.

Anke Lambrechts of Erik Runhaar

training@polteq.com

+31 (0) 33 277 35 22 Meer informatie

“Testen en kwaliteit liggen in elkaars verlengde. Dan heb je dus professionals nodig en Polteq levert die. Polteq denkt vooruit en met de veranderende wereld mee.”

Frans Pleij

IT Manager Aegon

Bekijk meer testimonials

Zij gingen u voor

“Het nieuwe Wie is de Mol seizoen begon fantastisch, met de compleet vernieuwde WIDM-app. Een vlekkeloze start met een record aantal spelers voor de eerste aflevering.

Finus Tromp

hoofd interactieve Media AVROTROS