Nieuws
Nieuws

Binnen slechts 5 weken omscholen tot allround Softwaretester? Dat kan!

Auteur:

Publicatie:

3 april 2024

Ontdek wat je kunt leren in een kort tijdsbestek!

Meld je (medewerker) aan voor ons Traineeship en zet die eerste stap naar een veelbelovende toekomst.

Het belang van softwaretesters in de hedendaagse digitale wereld mag niet worden onderschat. Testers spelen een cruciale rol in het vaststellen van de kwaliteit en inpasbaarheid van softwaretoepassingen. Softwaretesten is geen vrijblijvende keuze meer: wil je het verschil maken in de markt, dan moet je meer dan ooit kwaliteit leveren. Daarom is testen een onmisbare schakel in het ontwikkelen en opleveren van betrouwbare software.

Het (om)scholen van medewerkers naar softwaretester is een slimme zet voor organisaties die de kwaliteit en betrouwbaarheid van hun softwaretoepassingen willen waarborgen. Het Traineeship van Polteq biedt een effectieve en efficiënte manier om dit te bereiken.
In slechts 5 weken worden medewerkers opgeleid tot allround Automation Tester, en daar heeft de organisatie direct profijt van!
Investeren in een traineeship is niet alleen een investering in individuele medewerkers, maar ook in de groei en het succes van de organisatie als geheel. Een investering die zichzelf snel terugverdient!

“Leuke interactieve training die een degelijke basis legt voor verdere ontwikkeling.”

Blijf op de hoogte van alles wat er speelt in de dynamische wereld van softwaretesten. Bezoek regelmatig onze nieuwspagina en wees altijd een stap voor met Polteq!

 

Wat leer je in ons Traineeship:

  • Testen in het algemeen: wat is het, wie doet het en waarom doen we het?
  • Kwaliteitsrisico’s vertalen naar een testaanpak
  • Het uitvoeren van exploratory testen met hulpmiddelen als testtechnieken en Goal Focus Approach
  • Testen volgens de standaard van ISTQB (Foundation certificaat 4.0)
  • Agile testen en DevOps,
  • Werken met SQL, XML en HTML
  • Automatiseren met Java
  • Selenium als een van de tools om webbased te testen
  • API testen
  • Mobile applications en de specifieke testaanpak daarvan

Kortom, in deze training kom je echt binnen in de testwereld. En wij zorgen er met onze ervaren trainers voor dat je, voordat je terug je team in gaat, alles al eens gedaan hebt in de praktijk.

Goed nieuws: ook voor het Polteq Traineeship geldt, dat deze BTW-vrij kan worden ingekocht, lees hier meer over de mogelijkheden.
Nóg meer goed nieuws: inschrijven met meerdere deelnemers is mogelijk. Al vanaf 3 deelnemers bieden wij een interessante korting, mail ons voor meer informatie: training@polteq.com.

Vragen of meer weten?

Anke Lambrechts of Erik Runhaar

training@polteq.com

+31 (0) 33 277 35 22

Naar contact