Over ons

Over ons

Polteq. Premium software quality

Polteq test software. Daar zijn wij de allerbeste in, al meer dan 20 jaar. Als ankerpunt binnen tientallen Agile en DevOps teams, garanderen wij de kwaliteit van uw software. Van Performance tot Procestest. Van Advies tot Acceptatie.

Wij testen waar software uw kritieke processen raakt. Waar het pijn doet, als het mis zou gaan. Onze testexperts overzien het hele complexe proces van softwareontwikkeling. Zo doorgronden wij snel waar specifiek voor ú de grootste risico’s zitten. Goed testen is maatwerk. Zelfs Automated Testen gaat nooit op de automatische piloot.

Bij Polteq werken vakidioten. Uitsluitend hoogopgeleide, geaccrediteerde testprofessionals. Dat weten wij zeker, want wij leiden de hele testmarkt zelf op. Onze collega’s, onze klanten, zelfs onze concurrenten. Zo tillen onze testprofessionals uw software naar het allerhoogste niveau, want daar draait het om.

Softwareontwikkeling is mensenwerk. En fouten maken is menselijk. Deze vinden, elimineren en voorkomen is Polteq. Zo worden maximale kwaliteit en een optimale gebruikerservaring verzekerd. En wordt u blij van software.

Premium software quality

U zoekt de zekerheid dat uw software werkt. Dat snappen wij. Als software testers beheersen wij alle expertises binnen ons vakgebied. Met onze lokale vestigingen, acht in totaal. Voor onze klanten en onze medewerkers zijn wij zo altijd dichtbij.

Wij houden van ons vak. Kwaliteit en plezier met elkaar verenigen om uw bedrijf verder te brengen: dat is waar wij voor staan. En dat mag u ook van ons verwachten. Wij bieden inzicht in risico’s, scheppen vertrouwen in kwaliteit en voorkomen fouten.

Polteq stond aan de wieg van het testvak. Pioniers zijn we. Die drang naar continue leren is altijd aanwezig bij Polteq. We lopen voorop in de ontwikkelingen van nieuwe testdiensten, -methodes en -instrumenten. Wij weten wat testen was, wat het is en wat het gaat worden!

 

Polteq ondersteunt u met:

Het leveren van hoog gekwalificeerde testprofessionals op elk niveau en in elke context (Mobile, Performance, Assessement, teststrategie, usability...)

De inrichting, uitvoering, aansturen en optimalisatie van testen en testprojecten

Het implementeren en uitvoeren van technische testen zoals testautomatisering, performance, security en mobile testen

Onafhankelijk advies over alle aspecten van testen (van organisatie tot personeel, van functioneel tot testtooling)

Een groot aanbod aan testopleidingen (zowel praktijktrainingen als gecertificeerde trainingen van ISTQB, PAQ, IREB, CABA en TDD)

Polteq kernwaarden.

Vakmanschap

Polteq professionals snappen wat software testen betekent. En die weten dat ons vak verder gaat dan alleen het testen zelf. Door jarenlange ervaring, zit testen in ons DNA. We zetten tools in waar mogelijk, leveren maatwerk waar nodig. We bouwen test strategieën, waardoor tests sneller en effectiever verlopen en we meer leren. Onze professionals geven graag advies over hoe de kwaliteit van softwaretesten te vergroten.

Onze young professionals volgen een uitgebreide intern traineeship. Via opleidingen dragen we dit vakmanschap over op collega’s, klanten en zelfs concurrenten.

Continue leren en verbeteren

Software veranderd voortdurend. Wat gisteren nog voldeed, is morgen achterhaald. Dat vraagt om een werkwijze die ge-ent is op continue leren. Zoals ook onze klanten voortdurend leren binnen hun Agile en DevOps omgevingen. Zo houden we onze dienstverlening op het kwaliteitsniveau dat onze klanten van ons verwachten. Zo verbeteren wij onszelf en het resultaat.

Persoonlijk

Professionals van Polteq zijn unieke en onafhankelijke persoonlijkheden. Ze delen wel de passie voor het testvak. En werken graag in een informele sfeer: dat past bij ons en bij ons werk. Daarom zijn wij ook georganiseerd rondom 8 vestigingen in Nederland en België. Zo borgen wij enerzijds ons informele karakter en profiteren wij toch van de schaalvoordelen die een grotere organisatie met zich meebrengt. Doordat onze klanten én onze professionals elkaar goed kennen, kunnen wij beiden het maximale uit de samenwerking halen. Zo creëren wij langdurige, plezierige en succesvolle werkrelaties.

Onze diensten

Polteq levert testdiensten voor alle cruciale software. Voor Mobile apps en voor websites. Wij voeren performance tests uit en repeterende testen automatiseren wij voor u. Wij verbeteren uw testprocessen met Test Improvement (TI) trajecten.

Wij leveren wij hoogwaardige testcapaciteit. Onze testprofessionals staan voor u klaar.

Alle diensten

Polteq

Premium software quality

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Nieuwsbrief