Werken bij

Werken bij Polteq

Werken bij Polteq

Polteq is de grootste onafhankelijke testspecialst in de Benelux. Collega’s kiezen voor Polteq om zich als software tester volledig te kunnen richten op het testvak en de kwaliteit van software, een vak dat steeds belangrijker wordt.

Polteq is een middelgrote, flexibele en informele onderneming met een open bedrijfscultuur. Dagelijks werken onze testprofessionals aan test- en kwaliteitsvraagstukken bij de top 200 bedrijven in Nederland en België. Dit doen zij in de Agile en DevOps teams van deze bedrijven, als testcoördinator of -manager, als kwaliteitsassessor en/of als trainer. Zij worden ingezet in verschillende functies en rollen, zoals (Agile) softwaretester, technisch tester (mobile, security, performance of testautomatisering), testcoördinator en testmanager.

De drang naar premium kwaliteit van software komt ook tot uit in onze kernwaarden: gericht op vakmanschap, persoonlijk en de drive om continue te leren en verbeteren zijn de belangrijkste.

Kopje koffie drinken?

We kunnen ons voorstellen dat – voordat je de stap neemt om een sollicitatieformulier in te vullen – je eerst even kennis wilt maken met Polteq als potentiële werkgever.

In dat geval nodigen we je uit om vrijblijvend een kopje koffie te drinken. Online of bij ons op kantoor, een korte meeting om ons wat beter te leren kennen en waarin je al jouw eventuele vragen kunt stellen.

Vul hieronder je e-mailadres of telefoonnummer in, dan nemen wij contact met je op en spreken we wat af!

Zelf bellen

Zelf bellen om een afspraak te maken? Dat kan natuurlijk ook! Neem dan contact op met:

Contact