Praktisch Coördineren van Testen | Polteq, specialist in software testen

Praktische handvatten voor testcoördinatoren.

Gebaseerd op haar eigen ervaring heeft Polteq een training ontwikkeld voor coördinerende activiteiten die nodig zijn in elke testcontext, van sequentiële tot en met iteratief – incrementele modellen.

Deze training omvat verschillende aspecten. Enerzijds worden vakspecifieke aspecten behandeld. Denk hierbij aan het managen en coördineren met teamleden. Anderzijds behandelt deze training de menskant van het coördineren: bruggen slaan naar andere partijen en mensen ondersteunen in hun aandeel in het project, sprint of iteratie.

Tijdens deze tweedaagse testcoördinatietraining krijgen de deelnemers interactief en met veel oefening praktische handvatten, tips en tricks aangereikt om hun coördinatiewerk zo goed mogelijk uit te voeren.

Deze training is niet bedoeld om elke testcoördinator individueel “het testcoördinatiewiel opnieuw uit te laten vinden”, maar om de deelnemers ruimschoots de gelegenheid te geven te profiteren van onze en elkaars ervaringen.

Voor wie is deze training bedoeld

Deze tweedaagse training Praktisch Coördineren van Testen is bedoeld voor testers die in hun werkzaamheden coördinerende activiteiten uitvoeren en die op zoek zijn naar praktische handvatten om daarin (beter) te kunnen werken.

Reviews van cursisten

“De training geeft meer inzicht in de rol van de testcoördinator en sluit daarmee goed aan op mijn verwachting.”

“In de training worden gerichte voorbeelden en onderwerpen behandeld.”

“Heel praktisch ingestoken, wel heel erg gericht op Agile testtrajecten, maar voldoende ruimte voor vraagstukken uit de eigen praktijk.”

Wat kun je verwachten

  • Voor iedereen die op zoek is naar tips voor coördinerende en aansturende activiteiten in testen.

  • Tijdens de training wordt ingegaan op de activiteiten van testcoördinatie en de capaciteiten van een tester die coördinerende werkzaamheden uitvoert, niet alleen vakinhoudelijk maar ook teamgericht. Er is ruimte om vaardigheden te oefenen en ervaringen uit te wisselen.

Inschrijven

Schrijf je nu in voor Praktisch Coördineren van Testen.

Inschrijven
Hoe wij dat doen?
Lees meer
Focus
Focus
Vakmanschap
Vakmanschap
Kennisdeling
Kennisdeling
Persoonlijk
Persoonlijk
Lokaal
Lokaal
Oprecht
Oprecht
Plezier
Plezier
Meer
Deze website is gerealiseerd door Webheads.

Neem contact op!