Praktisch coördineren van testen | Polteq, specialist in software testen

Praktische handvatten voor testcoördinatoren

Gebaseerd op haar eigen ervaring heeft Polteq een training ontwikkeld voor coördinerende activiteiten die nodig zijn in elke testcontext, van sequentiële tot en met iteratief – incrementele modellen.

Deze tweedaagse training gaat in op de verschillende aspecten. Aan de ene kant komen de vakinhoudelijke aspecten aan bod. Denk daarbij aan het aansturen van en afstemmen met teamleden. Aan de andere kant gaat deze training in op de menskant van het coördineren: het bouwen van bruggen naar andere partijen en het ondersteunen van mensen in hun aandeel aan het project, de sprint of de iteratie.

Tijdens deze tweedaagse testcoördinatie training krijgen de deelnemers op interactieve wijze en met veel oefening, praktische handvatten en tips en trucs aangereikt om hun coördinerende werkzaamheden zo goed mogelijk uit te kunnen voeren.

Deze training is erop gericht om niet iedere testcoördinator afzonderlijk “het testcoördinatie-wiel te laten uitvinden” maar de deelnemers uitgebreid de gelegenheid te bieden om te profiteren van onze en elkaars ervaringen.

Voor wie is deze testcoördinatie training bedoeld?

Deze tweedaagse testcoördinatie training is bedoeld voor testers die in hun werkzaamheden coördinerende activiteiten uitvoeren en die op zoek zijn naar praktische handvatten om daarin (beter) te kunnen werken.

Reviews van cursisten:

“De training geeft meer inzicht in de rol van de testcoördinator en sluit daarmee goed aan op mijn verwachting.”

“In de training worden gerichte voorbeelden en onderwerpen behandeld.”

“Heel praktisch ingestoken, wel heel erg gericht op Agile testtrajecten, maar voldoende ruimte voor vraagstukken uit de eigen praktijk.”

Wat kun je verwachten

  • Voor iedereen die op zoek is naar tips voor coördinerende en aansturende activiteiten in testen.

  • Tijdens de training wordt ingegaan op de activiteiten van testcoördinatie en de capaciteiten van een tester die coördinerende werkzaamheden uitvoert, niet alleen vakinhoudelijk maar ook teamgericht. Er is ruimte om vaardigheden te oefenen en ervaringen uit te wisselen.

Inschrijven

Schrijf je nu in voor Praktisch coördineren van testen.

Inschrijven
Hoe wij dat doen?
Lees meer
Focus
Focus
Vakmanschap
Vakmanschap
Kennisdeling
Kennisdeling
Persoonlijk
Persoonlijk
Lokaal
Lokaal
Oprecht
Oprecht
Plezier
Plezier
Meer
Deze website is gerealiseerd door Webheads.

Neem contact op!