IREB training Certified Professional for Requirements Engineering | Polteq

Goede en duidelijke requirements zijn een belangrijke basis voor ieder project. Fouten in de requirements zijn aantoonbaar de belangrijkste oorzaak van problemen in zowel grote als kleine projecten. Het professionaliseren van het requirementsproces door middel van requirements engineering volgens IREB zorgt voor een waardevollere set requirements en een steviger fundament van het project dat de kwaliteit van het product in een vroeg stadium kan verhogen.

Hiervoor is het belangrijk een goed idee te hebben van wat het systeem is waarvoor de requirements zijn en in welke context dit systeem zich bevindt. Natuurlijk wordt er ook ingegaan op tooling die kan helpen bij requirements engineering.

Tijdens deze training komen de volgende onderwerpen aan bod:

  • het verkrijgen van goede requirements,
  • het correct vastleggen van requirements,
  • het beoordelen van requirements,
  • het beheren van requirements.

Aan de hand van verschillende praktijkopgaven worden deze onderwerpen behandeld. Deze manier van werken bevordert het leerproces en zal er voor zorgen dat het direct toepasbaar is.

Voor wie is deze training bedoeld

Deze driedaagse training is bedoeld voor iedereen die binnen een projectorganisatie betrokken is bij het opstellen, beoordelen en goedkeuren van requirements.

Examen

Na afloop van de training kunnen de deelnemers eenvoudig zelf een IREB Foundation examen plannen via iSQI, een onafhankelijk exameninstituut. Het examen duurt 75 minuten en is mulitple-choice. Om te slagen moet een score behaald worden van minimaal 60%. Het Foundation level certificaat is onbeperkt geldig. De kosten van het examen zijn €250,- (niet inbegrepen bij de prijs van de training).

IREB: International Requirements Engineering Board.

Wat kun je verwachten

  • Deze training bereidt de deelnemers voor op het ISQI examen IREB Requirement Engineer Foundation Level.

  • Ceritificeringstraining voor requirements engineering (Foundation).

  • Tijdens de training wordt de volledige levensloop van requirements behandeld.

  • Na afloop van de training ontvangen de deelnemers een voucher waarmee zij naar keuze online of klassikaal examen kunnen doen.

Inschrijven

Schrijf je nu in voor IREB Certified Professional for Requirements Engineering.

Inschrijven
Hoe wij dat doen?
Lees meer
Focus
Focus
Vakmanschap
Vakmanschap
Kennisdeling
Kennisdeling
Persoonlijk
Persoonlijk
Lokaal
Lokaal
Oprecht
Oprecht
Plezier
Plezier
Meer
Deze website is gerealiseerd door Webheads.

Neem contact op!