Praktijkopleiding: SCRUM Game | Polteq, specialist in software testen

Het doel van deze eendaagse SCRUM game is om het nut en de valkuilen van testen binnen SCRUM zelf te ervaren. Er is in deze training gekozen voor een ‘real life’ SCRUM situatie waarin, via een aantal iteraties, een product getest moet worden dat aan een aantal kwaliteitseisen moet voldoen.

Het hoofdbestanddeel van de SCRUM game wordt gevormd door het zelf uitvoeren van SCRUM-iteraties op basis van User Stories. In deze iteraties worden de deelnemers uitgedaagd om de Product Owner te adviseren over het in productie nemen van een speciaal voor deze training ontwikkeld product.

Naast de iteraties is tijd ingeruimd voor een theoretische onderbouwing. We gaan in op de grondbeginselen van Agile en bespreken een specifieke methode (SCRUM) om in een Agile context het testen te kunnen managen. Daarnaast bespreken we het principe van ‘business value’, prioritering en technieken die het testen tot een effectieve waardevolle activiteit maken in een Agile context.

Er is in deze training gekozen voor een competitieve vorm, waarbij het werken volgens de SCRUM methode en het vinden van fouten in het product, winst oplevert. Het beste SCRUM-team gaat er met de prijs vandoor. Een leuke interactieve training die, zo blijkt uit de reacties, voor iedere deelnemer eye-openers oplevert en direct zijn nut bewijst voor de dagelijkse praktijk.

Reviews van cursisten:

“Door de drie sprints was het een erg leuke dag met een goede verhouding tussen praktijk en theorie.”

“Heel interessante training, gaf mij veel inzicht.”

“Je leert op een leuke en duidelijke manier hoe je Agile het beste kunt toepassen. Zeer leerzaam!”

Wat kun je verwachten

  • Ervaar zelf het nut en de valkuilen van testen binnen SCRUM.

  • Zelf uitvoeren van SCRUM-iteraties op basis van User Stories.

  • Een leuke interactieve training met een ‘real life’ SCRUM situatie waarin, via een aantal iteraties, een product getest moet worden dat aan een aantal kwaliteitseisen moet voldoen.

Inschrijven

Schrijf je nu in voor SCRUM Game.

Inschrijven
Hoe wij dat doen?
Lees meer
Focus
Focus
Vakmanschap
Vakmanschap
Kennisdeling
Kennisdeling
Persoonlijk
Persoonlijk
Lokaal
Lokaal
Oprecht
Oprecht
Plezier
Plezier
Meer
Deze website is gerealiseerd door Webheads.

Neem contact op!