Opleidingen
Opleidingen
Alle Praktische trainingen

SCRUM Game

  • Eendaagse opleiding

    Locatie: Amersfoort

    Taal: Nederlands

    15 november 2024

Het beste SCRUM-team gaat er met de prijs vandoor!

Het doel van de training is om zelf het nut en de valkuilen van testen binnen SCRUM te ervaren. In deze training is gekozen voor een ‘real life’ SCRUM-situatie waarin via een aantal iteraties een product getest moet worden dat moet voldoen aan een aantal kwaliteitseisen.

Het hoofdbestanddeel van de SCRUM Game wordt gevormd door het zelf uitvoeren van SCRUM-iteraties op basis van User Stories. In deze iteraties worden de deelnemers uitgedaagd om de Product Owner te adviseren over het in productie nemen van een speciaal voor deze training ontwikkeld product.

Naast de iteraties is er tijd ingeruimd voor een theoretische onderbouwing. We gaan in op de basis van Agile en bespreken een specifieke methode (SCRUM) voor het managen van testen in een Agile context. Daarnaast bespreken we het principe van ‘business value’, prioritering en technieken die van testen een effectieve waardevolle activiteit maken in een Agile context.

In deze eendaagse training is gekozen voor een competitieve opzet, waarbij het werken volgens de SCRUM-methode en het vinden van fouten in het product winst oplevert. Het beste SCRUM-team gaat er met de prijs vandoor. Een leuke interactieve training die volgens de reacties eye-openers oplevert voor iedere deelnemer en meteen zijn nut bewijst voor de dagelijkse praktijk.

SCRUM Game

Download

15 november 2024 Amersfoort

Deze opleiding wordt gegeven in het Nederlands

De investering voor deelname aan deze training bedraagt € 625,- per persoon, exclusief btw.

 

Komt u in aanmerking voor een BTW vrijstelling?

Polteq biedt u de mogelijkheid om te kiezen voor een BTW vrijgestelde prijs.

Klik hier voor meer informatie.

Onderwerpen die tijdens deze training aan bod komen, zijn:

Een praktische toepassing van testen in een Agile team

Opzetten van de testen in een iteratie

Interactie met de PO en de developer

Serious fun

Voor wie is deze training bedoeld?

Deze training is bedoeld voor alle teamleden, werkzaam in een Agile SCRUM context, zoals ontwikkelaars, businessanalisten, testers, product owners en scrum masters. De training is niet alleen gericht op testen, maar vooral op de roles, celebrations, en artefacts binnen SCRUM, waardoor deze training ook nuttig is voor hele teams of organisaties om samen aan deel te nemen.

Wat kan je verwachten?

Ervaar zelf het nut en de valkuilen van testen binnen SCRUM

Zelf uitvoeren van SCRUM-iteraties op basis van User Stories

Een leuke interactieve training met een ‘real life’ SCRUM-situatie waarin, via een aantal iteraties, een product getest moet worden dat aan een aantal kwaliteitseisen moet voldoen

Inschrijven

Vragen of meer weten?

Wilt u meer informatie, of nader kennismaken met Polteq Opleidingen? Neem gerust contact op, wij helpen u graag.

Anke Lambrechts of Erik Runhaar

training@polteq.com

+31 (0) 33 277 35 22 Meer informatie

“Testen en kwaliteit liggen in elkaars verlengde. Dan heb je dus professionals nodig en Polteq levert die. Polteq denkt vooruit en met de veranderende wereld mee.”

Frans Pleij

IT Manager Aegon

Bekijk meer testimonials

Zij gingen u voor

“Het nieuwe Wie is de Mol seizoen begon fantastisch, met de compleet vernieuwde WIDM-app. Een vlekkeloze start met een record aantal spelers voor de eerste aflevering.

Finus Tromp

hoofd interactieve Media AVROTROS

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Nieuwsbrief