Context Driven Testverbetering CDTV | Polteq, specialist in software testen
Delen Printen E-mail

Het testen van software heeft in de achterliggende decennia in aandacht en prioriteit niet altijd gelijke pas gehouden met programmeren. Om dat tij te keren, hadden organisaties testverbetering jarenlang hoog op de agenda en zijn er legio methoden ontwikkeld voor het verbeteren van softwaretesten. Hoewel grote testverbeterprojecten inmiddels  minder vaak voorkomen, blijft het continu verbeteren van testen nodig. Meer dan ooit bepaalt de context hoe dat het beste kan gebeuren. Voor Context Driven Testverbetering (CDTV) halen we de krenten uit de pap van succesvolle testverbetermethoden. Daarnaast verversen we het raamwerk regelmatig met nieuwe modules om de toepasbaarheid op peil te houden. Voor lichtgewicht toepassing: ga direct naar aanpak.

Context Driven Testverbetering (CDTV)…

In een schema ziet dat er als volgt uit. Volg de links en vindt hulpmateriaal bij testverbetering.

Schema context driven (test)verbetering

Aanleiding CDTV Initiatief Doelstellingen Aandachtsgebied Context Aanpak Onderzoek Verbetervoorstellen Implementatie Effect

Meer informatie

Heeft u een vraag of wilt u een vrijblijvende afspraak maken? Laat hieronder uw gegevens achter, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op. U kunt ons natuurlijk ook bellen:

+31 (0) 33 277 35 22 (Nederland)
+32 (0) 16 39 48 04 (België)

Hoe wij dat doen?
Lees meer
Focus
Focus
Vakmanschap
Vakmanschap
Kennisdeling
Kennisdeling
Persoonlijk
Persoonlijk
Lokaal
Lokaal
Oprecht
Oprecht
Plezier
Plezier
Meer
Deze website is gerealiseerd door Webheads.

Neem contact op!