DevOps - Quality for Cross-Functional Teams (TMAP)

Een driedaagse TMAP training voor DevOps Test en Quality Engineers volgens de laatste trends in de DevOps wereld.

DevOps is iets wat velen in de software kwaliteitsmarkt bezighoudt. Maar wat is het? Is het een vervolg op CI/CD: ‘automate everything’? Of is het iets met de teamsamenstelling, pairing en mobbing? Of is het net als met Scrum, elke organisatie vult het naar eigen eer en geweten in? Is DevOps eigenlijk niet gewoon Scrum 2.0?

We kunnen op al deze vragen volmondig ‘ja’ antwoorden. Maar ook alleen als alles ‘ja’ is, kan DevOps goed geïmplementeerd worden. DevOps gaat namelijk over Cultuur, Automatisering, Lean agile processen, Meten, weten en verbeteren, Sharen van kennis; kortweg CALMS.

Voor elke tester die in moderne development modellen binnen Agile of DevOps opereert, heeft dit consequenties. De tester is niet meer alleen Test Engineer, de rol verandert steeds meer naar Quality Engineer: het teamlid dat ervoor zorgt dat we kwaliteit in Product, Process en People blijven houden en verbeteren. Startend bij Business Analyse, via bouw en TDD, CI/CD via BDD en ATDD, naar Business Value testing en de vraag “Waar is de klant mee geholpen?”

Een nieuwe ontwikkeling, die vraagt om een ‘herijking’ van onze positie. Wat is het en wie ben ik in die wereld? Wat betekent dat voor mij?

Deze nieuwe DevOps training geeft een set aan handvatten om je te helpen in de (nieuwe) DevOps wereld beter je weg te vinden.

Voor wie is deze training bedoeld

Deze driedaagse training is bedoeld voor iedereen die werkt in een DevOps omgeving of daar meer over wil weten. De training is primair bedoeld voor Test en Quality Engineers, maar is ook zeer geschikt voor bijvoorbeeld business analisten, scrum masters, ontwikkelaars, gebruikers en beheerders. Eigenlijk is deze training geschikt voor iedereen die binnen een cross-functional team werkzaam is of daarmee te maken heeft.

Examen

Na afloop van de training ontvangen de deelnemers van ons een voucher waarmee zij naar keuze online of klassikaal examen kunnen doen.

Reviews van cursisten

“Een goede en intensieve training die de kernpunten van cross-functionality aanstipt en verduidelijkt.”

“Een leerzame en interactieve cursus, waarbij de aandacht voor kwaliteit (van testen en software ontwikkeling) een extra dimensie krijgt.”

“Goed opgebouwde training met alle onderdelen in een logische volgorde.”

Inschrijven

Schrijf je nu in voor DevOps – Quality for Cross-Functional Teams (TMAP).

Inschrijven
Hoe wij dat doen?
Lees meer
Focus
Focus
Vakmanschap
Vakmanschap
Kennisdeling
Kennisdeling
Persoonlijk
Persoonlijk
Lokaal
Lokaal
Oprecht
Oprecht
Plezier
Plezier
Meer
Deze website is gerealiseerd door Webheads.

Neem contact op!