Nieuws
Nieuws

TestNet – Najaarsevenement 2024

Auteur:

Polteq

Publicatie:

1 juni 2024

TestNet - Najaarsevenement 2024

Polteq is ook dit jaar aanwezig op het Najaarsevenement.
Dit vindt plaats op woensdag 9 oktober 2024 van 09:00 uur tot 21:00 uur.

Missie TestNet

Testen in de IT-wereld professionaliseren
Ervaring en vakkennis uitwisselen en uitdragen
Stimuleren van onderzoek
Testen als expertise positioneren
Niet gericht op bedrijven maar op individuen
Een onafhankelijke non-profit organisatie
Technische en administratieve automatisering

WANNEER: woensdag 9 oktober 2024 van 09:00 tot 21:00 uur
LOCATIE: DeFabrique, Westkanaaldijk 7, 7354 DA Utrecht

Bij Polteq zijn we trots op onze vooraanstaande positie in de wereld van softwaretesten. Onze expertise en ervaring zetten we graag in om uw organisatie te ondersteunen en te versterken. Daarom zijn we regelmatig aanwezig op diverse evenementen, waar we niet alleen onze kennis delen, maar ook onze passie voor softwarekwaliteit tonen.

Onze aanwezigheid op deze evenementen is meer dan een visitekaartje. Het is een kans om u te laten zien wie we zijn, wat we kunnen betekenen en hoe we samen uw software naar een hoger niveau kunnen tillen. Of het nu gaat om een lezing, een workshop of een persoonlijk gesprek; we staan klaar om onze inzichten en oplossingen te delen.

Door op deze evenementen aanwezig te zijn, willen we het voor u zo makkelijk mogelijk maken om met ons in contact te komen. Of u nu specifieke vragen heeft, op zoek bent naar inspiratie of gewoon nieuwsgierig bent naar de nieuwste trends en technieken in softwaretesten – wij zijn er om u te helpen.

Ontmoet ons op het volgende evenement en ontdek hoe Polteq uw partner kan zijn in het leveren van betrouwbare en hoogwaardige softwareoplossingen. Samen kunnen we uw software tot een succes maken!

“Goed opgebouwde training met alle onderdelen in een logische volgorde.”

Blijf op de hoogte van alles wat er speelt in de dynamische wereld van softwaretesten. Bezoek regelmatig onze nieuwspagina en wees altijd een stap voor met Polteq!

 

Vragen of meer weten?

Anke Lambrechts of Erik Runhaar

training@polteq.com

+31 (0) 33 277 35 22

Naar contact