Contact

Eindhoven

Polteq Eindhoven

Adres
De Zaale 11
5612 AJ Eindhoven

Telefoon
+31 (0) 40 23 90 900

E-mailadres
info@polteq.com

Selecteer een kantoor of provincie voor meer informatie*

Bereikbaarheid van onze vestiging in Eindhoven

U vindt ons in het Twinning Center Eindhoven op het TU/e Science Park. Op het TU-e terrein is Twinning Center gebouw 77. De receptie van het gebouw bevindt zich in gebouw 76 (De Catalyst) aan de Lismortel 31. Bezoekers dienen te parkeren in de parkeergarage (gebouw 75, gelegen aan De Horsten). Volg de borden ‘Parkeerplaats 8 + 9’).

Met het openbaar vervoer
NS station Eindhoven CS (20 minuten lopen).

De Technische Universiteit Eindhoven is uitstekend  bereikbaar met de trein. Alle universiteitsgebouwen liggen vlakbij het NS-station Eindhoven. U gaat de perrontrap af, daarna rechtsaf  naar de uitgang aan de noordzijde (busstation).

U steekt hier de Fellenoord/prof. Dr. Dorgelolaan over. U volgt het pad over het water (Limbopad), dit blijft u volgen totdat u het hoofdgebouw van de TU/e ziet. Hier loopt u onderdoor en volgt deze lange bomenlaan (De Zaale).

 

Als u op het TU/e Science Park aankomt, volgt u de plattegronden op de zuilen om uw weg te vervolgen. Gebruik het gebouwnummer, de gebouwnaam en interne straatnaam van degene waar u op bezoek gaat.

Klik op de Plattegrond

Bekijk de lijst met interne adressen op gebouwnaam of op gebouwnummer. De plattegronden zijn geplaatst in de kijkrichting, waardoor u beter de omgeving herkent.

De plattegronden geven de omgeving aan waar u bent en tonen in een cirkel de informatie op loopafstand van 5 minuten. Nadat u 5 minuten in de juiste richting hebt gelopen, geven volgende plattegronden het aansluitende gebied aan in een cirkel van 5 minuten. U wordt begeleid totdat u het betreffende gebouw bereikt.

U kunt zich melden bij de receptie van Gebouw Catalyst, grenzend aan gebouw Twinning Center.

Unitmanager

Hans Rombouts

hans.rombouts@polteq.com +31 6 53 18 42 04
Accountmanager

Ben Paters

ben.paters@polteq.com +31 6 20 26 74 05

Alle vacatures binnen de regio