Zoekt u een testspecialist? | Polteq, specialist in software testen

Testspecialisten

Bij ons werken testspecialisten die begrijpen wat software testen betekent en weten dat ons vak inmiddels verder gaat dan alleen het testen zelf. Testers met echte passie voor het vak.

Testspecialisten

DevOps

In een DevOps-omgeving vervagen rollen en functies tot één teamrol. Maar wie heeft de focus op testen en kwaliteit? De tester acteert als regisseur van de testactiviteiten en werkt in de uitvoering samen met de ontwikkelaars.

DevOps

Agile testen

Agile of DevOps projecten komen steeds vaker voor; dit vraagt dan ook om Agile testen, met een goede mix tussen ervaring en flexibiliteit.

Agile testen

Mobile app testen

Met het mobile test lab en de mobile app testspecialisten van Polteq bent u verzekerd van de beste aanpak van uw mobile app test.

Mobile app testen

Security testen

Met behulp van security testen geeft Polteq u inzicht in uw beveiligingsproblemen en helpen wij u met de noodzakelijke maatregelen en training.

Security testen

Performance testen

Polteq geeft u inzicht in de performance van uw applicaties en helpt u deze te verbeteren. Wij hebben ervaring met verschillende performance testtools

Performance testen

Testmanagement

Leiding geven aan testprojecten. Een Polteq testmanager is opgeleid om in de context de juiste aanpak te kiezen. Er bestaat geen ‘one size fits all’.

Testmanagement

End to End testen

E2E testen: testen over de grenzen van systemen en organisaties heen. Polteq heeft hiervoor een praktijkgerichte aanpak ontwikkeld.

End to End testen

Testen van cloud

Ook cloud services en hun integratie zullen getest moeten worden. Voor het testen van cloud services heeft Polteq de Cloutest® aanpak ontwikkeld.

Testen van cloud

BI testen

Het Business Intelligence domein wordt steeds complexer en het testen hiervan wordt dus steeds belangrijker. Onze BI test-specialisten helpen u hierbij.

BI testen

Testautomatisering

Testautomatisering stelt u in staat om sneller en goedkoper te testen, de testdekking te verhogen en daarmee risico’s te verminderen. Polteq biedt alle ingrediënten voor een succesvolle testautomatisering.

Testautomatisering

Managed testing services

Managed testing services: het volledig uitvoeren van testgerelateerde projecten. Met managed testing neemt Polteq u het testwerk uit handen.

Managed testing services

Meer informatie

Heeft u een vraag of wilt u een vrijblijvende afspraak maken? Laat hieronder uw gegevens achter, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op. U kunt ons natuurlijk ook bellen:

+31 (0) 33 277 35 22 (Nederland)
+32 (0) 16 39 48 04 (België)

  Uw gegevens gebruiken wij alleen voor een correcte afhandeling van uw vraag. Lees voor meer informatie onze privacyverklaring.

  Hoe wij dat doen?
  Lees meer
  Focus
  Focus
  Vakmanschap
  Vakmanschap
  Kennisdeling
  Kennisdeling
  Persoonlijk
  Persoonlijk
  Lokaal
  Lokaal
  Oprecht
  Oprecht
  Plezier
  Plezier
  Meer
  Deze website is gerealiseerd door Webheads.

  Neem contact op!