Maak kennis met Polteq: Onze kernwaarden | Polteq, specialist in software testen

Onze kernwaarden

Maak kennis met Polteq!

Waarom Polteq? What’s in it for me? Goede vragen, vinden wij. Daarom hebben we de antwoorden daarop gevangen in onze kernwaarden. Geen loze woorden, maar handvatten waar zowel onze klanten als wijzelf beter van worden. We willen een voorbeeld en inspiratie zijn voor anderen.

Focus

Onze focus ligt op software testen in de breedste zin van het woord. Daar zijn wij specialist in en daar ligt ons hart. Wij snappen dat de softwarebranche continu verandert en daarmee ook ons vak. Onze klanten vragen steeds technischere en bredere vakkennis. En terecht! Zij willen vooruit – wij ook. Door onze open houding en door continu te innoveren, zijn en blijven wij dé autoriteit op het gebied van software testen. Zo kunnen we samen met onze klanten op weg naar de dag van morgen!

“Polteq professionals brengen vakmanschap en een kenmerkende, onderscheidende mentaliteit met zich mee. Ze zijn beheerst professioneel, hebben een goede mening zonder dat ze die schreeuwen en blijven stevig staan, ook in zwaardere periodes en in complexe, snelle projecten.”

Marc Kooistra, Manager Testmanagement van PostNL

Vakmanschap

Wij nemen alleen professionals aan die snappen wat software testen betekent. En die weten dat ons vak inmiddels verder gaat dan alleen het testen zelf. Daarnaast leiden we ook young professionals op door middel van ons uitgebreide traineeship. Bij het aannemen en vormen van onze mensen zijn hetzelfde DNA, dezelfde nuchtere kijk en dezelfde passie en bevlogenheid van belang. Zo houden we onze dienstverlening op het kwaliteitsniveau dat onze klanten van ons mogen verwachten.

“Met het kennisniveau van de Polteq testprofessionals zit het wel goed. Ze verstaan hun vak. Ze zijn enthousiast en gedreven en dat is belangrijk in ons vakgebied.”

Jaap Boumans, Resource Manager van InTraffic

Kennisdeling

Het kennisniveau in de markt verhogen zien wij als een belangrijk doel. Dit doen we door kennis te delen via onze vakinhoudelijke testopleidingen. En door vernieuwende ideeën en initiatieven van onze professionals te ondersteunen. Maar ook met onze presentaties en artikelen dragen we bij aan een hoger kennisniveau in de markt. We geven en nemen. We willen inspireren en geïnspireerd worden, uitdagen en uitgedaagd worden. Uiteindelijk groeien we daardoor allemaal: wij als testers én onze klanten als partners.

 

Persoonlijk

Persoonlijk contact en samenwerken in een informele sfeer: daar gedijen wij bij. Door onze klanten én onze professionals goed te leren kennen, kunnen we allebei meer uit onze samenwerking halen. Zo creëren we samen een langdurige, plezierige en succesvolle werkrelatie.

 

Lokaal

Dankzij onze lokale aanwezigheid met kantoren door het hele land kennen we de regionale markt, schakelen we snel en zitten we letterlijk dicht bij onze klanten. Daarnaast is het fijn voor onze professionals. Wonen in de buurt van je werk scheelt reistijd. Het draagt direct bij aan het milieu en aan het welzijn van onze mensen. Zo voelen we ons samen met onze klanten en collega’s thuis in de regio.

 

Oprecht

Wij vinden oprecht en betrouwbaar vanzelfsprekende waarden. Voor ons vormen ze de basis van een open klimaat waarin onze mensen zich veilig en vertrouwd voelen. Dat geldt eveneens voor de samenwerking met onze klanten. Oprecht en betrouwbaar zijn draagt bij aan onze onafhankelijke en altijd passende dienstverlening.

 

Plezier

Wij beleven plezier door onze passie voor testen te delen, samen te werken met onze klanten en uitdagende, innoverende opdrachten uit te voeren. Door onze mensen alle ruimte te geven zichzelf te ontwikkelen en te ontplooien. Maar ook door samen sociale activiteiten te ondernemen. Samen met plezier aan het werk is voor ons het fundament van een positief werkklimaat. Op die manier stimuleren we onze professionals om optimaal te presteren en bedienen we onze klanten met een lach.

Meer!

Icoon meerWe leveren onze klanten graag net iets meer. Zo geven we gevraagd én ongevraagd advies. We houden niet van opgeven en zetten alles op alles om dé oplossing te vinden. Als de opdracht daarom vraagt, maken we graag gebruik van de kennis en ervaring van al onze professionals. Dat vinden wij bij Polteq vanzelfsprekend. Opdat onze klanten de beste dienstverlening ervaren.

‘Als ontwikkelaar test je zelf natuurlijk ook of iets werkt, maar het is zo fijn dat je weet: ik bouw deze feature en er is nog een achterwacht die scant waar de risico’s en fouten zitten. De testers van Polteq zoomen uit en bekijken het totale plaatje. Daardoor krijgen wij een beter eindproduct: de beste app.’

Mathijs Kadijk, Software-engineer van Q42

Meer informatie

Heeft u een vraag of wilt u een vrijblijvende afspraak maken? Laat hieronder uw gegevens achter, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op. U kunt ons natuurlijk ook bellen:

+31 (0) 33 277 35 22 (Nederland)
+32 (0) 16 39 48 04 (België)

  Uw gegevens gebruiken wij alleen voor een correcte afhandeling van uw vraag. Lees voor meer informatie onze privacyverklaring.

  Hoe wij dat doen?
  Lees meer
  Focus
  Focus
  Vakmanschap
  Vakmanschap
  Kennisdeling
  Kennisdeling
  Persoonlijk
  Persoonlijk
  Lokaal
  Lokaal
  Oprecht
  Oprecht
  Plezier
  Plezier
  Meer
  Deze website is gerealiseerd door Webheads.

  Neem contact op!