Testadvies | Polteq, specialist in software testen

Testverbetering

Polteq helpt u met de juiste aanpak voor testverbetering, het in kaart brengen van verbetermogelijkheden en het implementeren daarvan.

Testverbetering

Polteq iQ voor AI

Polteq iQ is een door Polteq ontwikkelde testaanpak met bijbehorend testframework voor het testen van AI en complexe systemen.

Polteq iQ voor AI

TI4Agile

TI4Agile is een door Polteq ontwikkelde aanpak voor het verbeteren van testen in Agile omgevingen. Wij helpen het testen in Agile naar een hoger niveau te tillen.

TI4Agile

TI4Automation

TI4Automation is de Polteq aanpak voor succesvolle implementatie en verbetering van testautomatisering, gebaseerd op ervaringen in de dagelijkse praktijk.

TI4Automation

TI4Mobile

Met de TI4Mobile aanpak geeft Polteq inzicht in het huidige niveau en advies om te groeien naar het gewenste ambitie-
niveau voor het testen van mobile apps.

TI4Mobile

TI met TPI Next

De test improvement aanpak van Polteq is, in combinatie met het TPI® Next model, een belangrijke sleutel voor het succesvol verbeteren van testen.

TI met TPI Next

TI4LowBudget

TI4LowBudget is door Polteq ontwikkeld om snel, efficiënt en tegen 'low budget' testverbetermaatregelen te verzamelen en om te zetten in concrete acties.

TI4LowBudget

Meer informatie

Heeft u een vraag of wilt u een vrijblijvende afspraak maken? Laat hieronder uw gegevens achter, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op. U kunt ons natuurlijk ook bellen:

+31 (0) 33 277 35 22 (Nederland)
+32 (0) 16 39 48 04 (België)

  Uw gegevens gebruiken wij alleen voor een correcte afhandeling van uw vraag. Lees voor meer informatie onze privacyverklaring.

  Hoe wij dat doen?
  Lees meer
  Focus
  Focus
  Vakmanschap
  Vakmanschap
  Kennisdeling
  Kennisdeling
  Persoonlijk
  Persoonlijk
  Lokaal
  Lokaal
  Oprecht
  Oprecht
  Plezier
  Plezier
  Meer
  Deze website is gerealiseerd door Webheads.

  Neem contact op!