Waarom werken bij Polteq? | Polteq, specialist in software testen
Delen Printen E-mail

Polteq is een middelgrote, flexibele en informele onderneming met een open bedrijfscultuur. Onze testprofessionals zijn werkzaam in testprojecten bij de top 200 bedrijven in Nederland en België, waar ze worden ingezet in verschillende functies en rollen, zoals (agile) tester, technisch tester (mobile, security, performance of testautomatisering), testcoördinator en testmanager.

Onze focus ligt op software testen in de breedste zin van het woord. Daar zijn wij specialist in en daar ligt ons hart. Wij lossen testvraagstukken op, verbeteren testprocessen en voeren testopdrachten uit voor bedrijven en organisaties. Software, apps, mobile devices en websites: we testen het allemaal.

Regionale structuur

Alle collega’s zijn ondergebracht in een regionale unit. Samen vormen zij een enthousiaste ‘club van testprofessionals’. Wij beleven plezier door onze passie voor testen te delen, samen te werken met onze klanten en uitdagende, innoverende opdrachten uit te voeren. Maar ook door samen sociale activiteiten te ondernemen. Dankzij onze lokale aanwezigheid met vestigingen in Amersfoort, Amsterdam, Deventer, Eindhoven, Groningen, Rotterdam en Leuven (België) kennen we de regionale markt, schakelen we snel en zitten we letterlijk dicht bij onze klanten. Daarnaast is het fijn voor onze professionals. Wonen in de buurt van je werk scheelt reistijd. Het draagt direct bij aan het milieu en aan het welzijn van onze mensen. De regiostructuur zorgt er bovendien voor dat je bij onze unit in het noorden een unitmanager treft die letterlijk en figuurlijk de taal spreekt en de cultuur van onze collega’s daar begrijpt.

Groei en ontwikkeling

Polteq collega’s krijgen alle ruimte voor verdere groei en ontwikkeling. Wij hebben ons eigen opleidingsinstituut. Onze opdrachtgevers maken daarvan gebruik, collega-testers, maar zeker ook onze eigen medewerkers. Zo zorgen we ervoor dat zij zichzelf kunnen blijven ontplooien, stappen kunnen blijven zetten. Collega’s die dat willen, zijn bij ons nauw betrokken bij innovaties als IoT, BI, AI, CI/CD, BDD of bij de ontwikkeling van nieuw cursusmateriaal. Er zijn inmiddels al heel wat opleidingen ontwikkeld in samenwerking met collega’s ‘uit het veld’. Wij nemen testen als vak serieus en de inbreng en visie van onze collega’s worden daarbij zeer gewaardeerd!

Wat zeggen onze eigen collega’s?

Uit ons medewerkerstevredenheidsonderzoek, een paar antwoorden op de vraag waarom onze collega’s bij Polteq werken:

 • Regionale units, waardoor je binding houdt met je directe collega’s
 • Er worden regelmatig toffe events georganiseerd
 • Gewoon een prima werkgever!
 • Er wordt regelmatig feedback gevraagd en gegeven op mijn functioneren en op wat ik anders zou willen zien.
 • Polteq voelt als een soort ’thuis’. Er is veel kennis en ervaring, niemand die dat voor zichzelf houdt en (bijna) altijd het gevoel er echt bij te horen
 • Deel uitmaken van een groep bevlogen en bedreven testers waarin ruimte en aandacht voor ontwikkeling op persoonlijk – en vakgebied is
 • Persoonlijke aandacht voor werknemers
 • Prettige sfeer
 • Goede ontwikkelingsmogelijkheden
 • Fijne collega’s
 • Polteq is een organisatie met persoonlijke aandacht voor medewerkers, prettige werksfeer en goede ontwikkelingsmogelijkheden.
 • Goede communicatie, korte lijntjes, goede sfeer, leuke collega’s, goede opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden

Ervaar het zelf!

We kunnen hier nog uitgebreid vertellen over het uitstekende salaris, onze mobiliteitsregeling en alle andere secundaire arbeidsvoorwaarden, maar daarin verschilt Polteq waarschijnlijk niet zoveel van andere werkgevers. Ervaar zelf waarin Polteq zich onderscheidt! Kom langs, proef de sfeer bij ons op kantoor en stel al jouw vragen in een persoonlijk gesprek. Daag ons uit en kijk of Polteq als werkgever aan jouw wensen en ambities voldoet!

Meer lezen over Polteq en de redenen waarom onze collega’s voor Polteq kozen?

Video: Waarom werken bij Polteq?

Waarom Freddy koos voor Polteq

Waarom Ard voor Polteq koos

Bjorn van den Brink over de arbeidsvoorwaarden van Polteq

Kiezen voor Polteq

Kijk voor onze actuele vacatures op onze “werken bij” pagina.

Meer informatie

Heeft u een vraag of wilt u een vrijblijvende afspraak maken? Laat hieronder uw gegevens achter, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op. U kunt ons natuurlijk ook bellen:

+31 (0) 33 277 35 22 (Nederland)
+32 (0) 16 39 48 04 (België)

  Uw gegevens gebruiken wij alleen voor een correcte afhandeling van uw vraag. Lees voor meer informatie onze privacyverklaring.

  Hoe wij dat doen?
  Lees meer
  Focus
  Focus
  Vakmanschap
  Vakmanschap
  Kennisdeling
  Kennisdeling
  Persoonlijk
  Persoonlijk
  Lokaal
  Lokaal
  Oprecht
  Oprecht
  Plezier
  Plezier
  Meer
  Deze website is gerealiseerd door Webheads.

  Neem contact op!