Polteq in boek "E-commerce aan de IJssel" | Polteq, specialist in software testen
Delen Printen E-mail
Maandagavond 6 maart 2017 werd in Deventer, tijdens een feestelijke avond van MKB Deventer het boek "E-commerce aan de IJssel" gepresenteerd. In dit boek staan succesverhalen van Deventer bedrijven en organisaties die zich op een of andere manier bezighouden met e-commerce.

Na het exportboek ‘Made in Deventer!’ in 2016 komt MKB Deventer nu met een boek over in Deventer gevestigde bedrijven die volop inzetten op e-commerce. Deventer moet de E-commerce stad van Oost-Nederland worden. Met deze ambitie in het achterhoofd heeft MKB Deventer een boek samengesteld waarin 46 ‘smaakmakers’ op het gebied van elektronische handel en klanten aan het woord komen.

Maandagavond 6 maart 2017 werd in Deventer, tijdens een feestelijke avond van MKB Deventer het boek “E-commerce aan de IJssel” gepresenteerd. In dit boek staan succesverhalen van Deventer bedrijven en organisaties die zich op een of andere manier bezighouden met e-commerce.

‘E-commerce aan de IJssel’ biedt ondernemers behalve een overzicht van E-commerce activiteiten in en rond Deventer ook handvatten en tips hoe in te spelen op het continu veranderende koopgedrag van de mens.

Polteq en Bosch Thermotechnology

Ook Polteq werd geïnterviewd voor dit boek, samen met het in Deventer gevestigde Bosch Thermotechnology B.V., voorheen Nefit B.V. Polteq ondersteunt dit bedrijf bij het uitvoeren van verschillende testen om de kwaliteit van de producten (voor bedrijven en consument) en de bijbehorende apps te waarborgen.

Michel Faber, Test Teamleider van Bosch Thermotechnology B.V.: ”De samenwerking met Polteq is voor ons een uitkomst. Polteq beschikt over de kennis en expertise die noodzakelijk zijn om de testaanpak op onze afdeling te verbeteren. Daarnaast voorzien ze ons van de juiste mensen om de projectteams te ondersteunen bij het uitvoeren van de testen. Mede dankzij de lokale Polteq vestiging in Deventer zijn ze in staat om medewerkers in te zetten die in de omgeving van Deventer wonen. Voor Bosch is dit essentieel, omdat de projectwerkzaamheden een lange periode in beslag nemen en medewerkers die ver moeten reizen hierbij vaak afhaken. Testers van Polteq spreken de taal van de ontwikkelaars en kunnen de vertaling maken naar de gebruiker. Ze verrichten hun werkzaamheden nauwgezet en ontplooien met plezier eigen initiatieven om tot een goed testresultaat te komen.“

Lees hier het hele interview…

Accountmanager Frans van As van Polteq en Michel Faber, Test Teamleider van Bosch Thermotechnology.

Accountmanager Frans van As van Polteq en Michel Faber, Test Teamleider van Bosch Thermotechnology.

 

Meer informatie

Heeft u een vraag of wilt u een vrijblijvende afspraak maken? Laat hieronder uw gegevens achter, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op. U kunt ons natuurlijk ook bellen:

+31 (0) 33 277 35 22 (Nederland)
+32 (0) 16 39 48 04 (België)

  Uw gegevens gebruiken wij alleen voor een correcte afhandeling van uw vraag. Lees voor meer informatie onze privacyverklaring.

  Hoe wij dat doen?
  Lees meer
  Focus
  Focus
  Vakmanschap
  Vakmanschap
  Kennisdeling
  Kennisdeling
  Persoonlijk
  Persoonlijk
  Lokaal
  Lokaal
  Oprecht
  Oprecht
  Plezier
  Plezier
  Meer
  Deze website is gerealiseerd door Webheads.

  Neem contact op!