Polteq en EntrD gaan samenwerking aan op gebied van softwarekwaliteit
Delen Printen E-mail

Amersfoort/Heerenveen – Polteq, specialist in softwarekwaliteit en EntrD, specialist in software om data onherleidbaar te maken, zijn een officiële samenwerking aangegaan. Door deze bundeling van krachten kunnen beide bedrijven hun klanten ondersteunen in het behalen van maximale waarde uit hun software.

In de huidige tijd van de digitale transformatie zien Polteq en EntrD de rol en afhankelijkheid van data in zowel de ontwikkeling als het gebruik van software steeds groter worden. Effectief en efficiënt tot veilige en bruikbare testdata komen is noodzakelijk voor organisaties om snel op de veranderende behoefte vanuit de markt te reageren. Daarnaast heeft de invoering van de AVG (Algemene Verordening Gegevensbescherming) een versnelling op dit gebied gebracht.
De diensten van Polteq en EntrD zijn dusdanig complementair dat in elke omgeving de softwarekwaliteit door testen verbeterd kan worden zonder concessies te doen aan de veiligheid op het gebied van data. Terwijl Polteq software op het gebied van performance, security of mobile test, verzorgt EntrD dat alle privacygevoelige data uit de dataset of documenten onomkeerbaar verwijderd wordt.

De gezamenlijke ervaring strekt zich uit van commerciële bedrijven tot woningcorporaties, zorgorganisaties en (semi)overheidsorganisaties, waarvoor we al jarenlang verbeteringen op onze specifieke kennisgebieden realiseren. Het eerste gezamenlijke project is onlangs ook zeer succesvol volbracht.

Marcel van Egmond, Directeur Polteq: “De tools van EntrD zijn voor Polteq een mooie aanvulling van het instrumentarium waarmee we onze klanten ondersteunen in het realiseren van het hoogst haalbare niveau in softwarekwaliteit. Het werken met snel te anonimiseren productiedata draagt immers bij in het nog verder verhogen van de ontwikkelsnelheid en kwaliteit van software. Hiermee helpen we onze klanten om de investering in het ontwikkelen van software te verlagen en tegelijkertijd met nog meer zekerheid live te gaan.”

Eric Hoefman, Managing Partner EntrD: ”De samenwerking met Polteq is voor ons een logische stap: wij willen organisaties ondersteunen om meer waarde uit hun data te halen. De software die wij ontwikkeld hebben om data te maskeren is daar een onderdeel van, maar de software implementeren is vaak een onderdeel van een groter (test)datamanagement traject. Het ondersteunen en uitvoeren van dergelijke trajecten sluit naadloos aan bij de kennis en ervaring van Polteq.”

Polteq en EntrD gaan samenwerking aan op gebied softwarekwaliteit

Over Polteq
Met 8 vestigingen en 170 medewerkers in Nederland en België ondersteunt Polteq haar klanten sinds 2000 in het verbeteren van softwarekwaliteit. Klanten kunnen bij Polteq terecht voor advies, uitvoering en opleidingen op het vlak van software testing. Polteq beschikt over een eigen R&D afdeling en biedt haar klanten ook ondersteuning bij specifieke vraagstukken op het vlak van test automation, mobile testing, performance & security testing en het testen van A.I. toepassingen gericht op het analyseren van grote hoeveelheden data.

Over EntrD
EntrD stelt haar klanten als sinds 2014 in staat om veilig en compliant met klantdata te kunnen werken buiten de productieomgeving. Dat doet EntrD met door henzelf ontwikkelde gebruiksvriendelijke en bewezen IT- applicaties gericht op het anonimiseren en pseudonimiseren van privacygevoelige data in zowel databases als in documenten en dossiers.

Op donderdag 10 maart a.s. organiseert Polteq in samenwerking met EntrD het webinar ‘Hoe kun je (test)data maximaal en veilig gebruiken?’. Tijdens deze lunch-presentatie nemen we je mee in de wereld van digitale transformatie, het toenemende belang van data, hoe je deze data maximaal kunt benutten in testactiviteiten en tegelijkertijd veilig met testdata om kunt gaan om reputatieschade of datalekken te voorkomen.
Schrijf je snel in via deze link.

Meer informatie en vragen:
Polteq, Robin Oduber, 06 – 10 67 58 17 / robin.oduber@polteq.com
EntrD, Eric Hoefman, 06 – 52 06 80 66 / e.hoefman@entrd.nl

Polteq en EntrD gaan samenwerking aan op gebied softwarekwaliteit

Meer informatie

Heeft u een vraag of wilt u een vrijblijvende afspraak maken? Laat hieronder uw gegevens achter, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op. U kunt ons natuurlijk ook bellen:

+31 (0) 33 277 35 22 (Nederland)
+32 (0) 16 39 48 04 (België)

  Uw gegevens gebruiken wij alleen voor een correcte afhandeling van uw vraag. Lees voor meer informatie onze privacyverklaring.

  Hoe wij dat doen?
  Lees meer
  Focus
  Focus
  Vakmanschap
  Vakmanschap
  Kennisdeling
  Kennisdeling
  Persoonlijk
  Persoonlijk
  Lokaal
  Lokaal
  Oprecht
  Oprecht
  Plezier
  Plezier
  Meer
  Deze website is gerealiseerd door Webheads.

  Neem contact op!