Polteq reikt dit jaar maar liefst tien cheques uit aan goede doelen t.w.v. € 5.000,- in totaal | Polteq, specialist in software testen
Delen Printen E-mail

Niet alleen onze medewerkers en relaties zijn belangrijk voor Polteq, maar zeker ook de wereld om ons heen! We zetten dan ook graag een mooie nieuwe traditie op het gebied van het ondersteunen van goede doelen voort: ook dit jaar reikt Polteq maar liefst €5.000 uit aan fantastische goede doelen en initiatieven.

In elke regionale unit en bij de staforganisatie is allereerst een oproep gedaan welke goede doelen we zouden willen ondersteunen. Hierbij werden zeer uiteenlopende, en soms ook heel persoonlijke, voorstellen gedaan: mooie lokale initiatieven, maar ook landelijk of internationaal opererende organisaties gericht op kinderen, dieren, gezondheid en welzijn. In totaal zijn er tientallen suggesties door Polteq-collega’s gedaan die het eigenlijk allemaal verdienen om een mooie bijdrage te ontvangen. Na de stemronden blijkt dat de volgende organisaties een mooie Polteq cheque van € 500,- mogen ontvangen:

Unit Goede doel
Zuid (Eindhoven) Fietsmaatjes Nuenen
Noord (Groningen) HENUKI: Voor kinderen met een beperking in Peru
Technisch (landelijk) Giro555
West (Amsterdam) Plastic Soup Foundation
ZuidZuid (Maastricht) WensAmbulance Limburg
Staf Ronald McDonald Kinderfonds
Midden (Amersfoort) Stichting Still
ZuidWest (Rotterdam) Hersenstichting
Oost (Deventer) Kika
België (Leuven) OverKop

 

Komende weken overhandigen we alle goede doelen hun cheque en zullen we ook meer vertellen over de, soms zeer persoonlijke, achtergrondverhalen. Houd dus komende tijd onze social media kanalen in de gaten om deze verhalen te lezen.

Meer informatie

Heeft u een vraag of wilt u een vrijblijvende afspraak maken? Laat hieronder uw gegevens achter, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op. U kunt ons natuurlijk ook bellen:

+31 (0) 33 277 35 22 (Nederland)
+32 (0) 16 39 48 04 (België)

  Uw gegevens gebruiken wij alleen voor een correcte afhandeling van uw vraag. Lees voor meer informatie onze privacyverklaring.

  Hoe wij dat doen?
  Lees meer
  Focus
  Focus
  Vakmanschap
  Vakmanschap
  Kennisdeling
  Kennisdeling
  Persoonlijk
  Persoonlijk
  Lokaal
  Lokaal
  Oprecht
  Oprecht
  Plezier
  Plezier
  Meer
  Deze website is gerealiseerd door Webheads.

  Neem contact op!