Polteq ondersteunt negen goede doelen met in totaal € 5.000,-
Terug Delen Printen E-mail

Het sociale karakter is altijd heel belangrijk geweest voor Polteq. Niet alleen richting medewerkers en klanten, maar zeker ook richting de wereld om ons heen. Komende jaren zullen we ons steeds meer bezig gaan houden met Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO).

In het verleden heeft Polteq al meerdere malen goede doelen en initiatieven ondersteund, maar dit jaar stelt Polteq maar liefst € 5.000,- ter beschikking om aan goede doelen te doneren.

In elke regionale unit en bij de staforganisatie is allereerst een oproep gedaan welke goede doelen we zouden willen ondersteunen. Hierbij werden zeer uiteenlopende voorstellen gedaan: acties waarvoor collega’s of hun familie een fysieke inspanning levert, lokale kinderboerderij, individuele initiatieven op het gebied van gezondheid, maar ook landelijk of internationaal opererende organisaties gericht op kinderen, gezondheid en welzijn. In totaal zijn er tientallen suggesties door Polteq-collega’s gedaan die het eigenlijk allemaal verdienen om een mooi bedrag te ontvangen. Na de stemronden blijkt dat de volgende organisaties een mooie Polteq cheque van € 500,- hebben mogen ontvangen en Nationaal Fonds Kinderhulp kreeg er zelfs twee!

Unit Goede doel
Zuid (Eindhoven) ALS we er voor gaan
Noord (Groningen) Nationaal Fonds Kinderhulp
Technisch (landelijk) Nationaal Fonds Kinderhulp
West (Amsterdam) Natuurmonumenten
ZuidZuid (Maastricht) Rode Kruis België
Staf Stichting Ambulance Wens
Midden (Amersfoort) Stichting Shelterbox
ZuidWest (Rotterdam) The Ocean Cleanup
Oost (Deventer) Tour du ALS
België (Leuven) vzw Kinderkankerfonds

 

Afgelopen maanden hebben we bijna alle goede doelen een cheque kunnen overhandigen waarover we komende weken meer zullen vertellen. Houd dus komende tijd onze social media kanalen in de gaten om de achtergrondverhalen te lezen hoe Polteq niet allen op het gebied van software kwaliteit aan een mooiere wereld bijdraagt.

Meer informatie

Heeft u een vraag of wilt u een vrijblijvende afspraak maken? Laat hieronder uw gegevens achter, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op. U kunt ons natuurlijk ook bellen:

+31 (0) 33 277 35 22 (Nederland)
+32 (0) 16 39 48 04 (België)

  Uw gegevens gebruiken wij alleen voor een correcte afhandeling van uw vraag. Lees voor meer informatie onze privacyverklaring.

  Hoe wij dat doen?
  Lees meer
  Focus
  Focus
  Vakmanschap
  Vakmanschap
  Kennisdeling
  Kennisdeling
  Persoonlijk
  Persoonlijk
  Lokaal
  Lokaal
  Oprecht
  Oprecht
  Plezier
  Plezier
  Meer
  Deze website is gerealiseerd door Webheads.

  Neem contact op!