webinar: Softwarekwaliteit in de wereld van digitale transformatie

Dit evenement is afgelopen

Volg het gratis webinar:
‘Softwarekwaliteit in de wereld van Digitale Transformatie’

Op donderdag 2 december organiseert Polteq van 12.30 tot 13.30 uur het gratis webinar: ‘Softwarekwaliteit in de wereld van Digitale Transformatie

Afgelopen jaar hebben we tijdens onze webinars de impact van de Digitale Transformatie op verschillende thema’s binnen ons vakgebied softwaretesten behandeld. In dit laatste webinar van 2021 gaan we samen met u op zoek naar de uitdagingen voor softwarekwaliteit in de wereld van Digitale Transformatie. Tijdens deze live online lunch-dialoog behandelen Polteq collega’s Robin Oduber, Jeroen Mengerink, Robby Wiegmans en Ard Vialle de uitdagingen en/of vragen waar u in de praktijk tegenaan loopt bij het ontwikkelen en realiseren van de digitale transformatie van uw dienstverlening.

Dit keer bepaalt u de agenda!

Laat ons weten met welke uitdagingen en vragen u te maken heeft en die u behandeld wilt zien in ons webinar. Houd hiervoor onze LinkedIn posts goed in de gaten. Uiteraard kunt u ook contact opnemen met uw Polteq contactpersoon of een e-mail naar evenementen@polteq.com sturen. Wij verwerken de ontvangen input tot een aantal subthema’s die we in het rondetafelgesprek tijdens het webinar zullen behandelen. Zo zorgen we er gezamenlijk voor dat u het laatste advies krijgt voor het succesvol afsluiten van het jaar of de juiste input krijgt voor de plannen voor komend jaar.op welke indicatoren (c.q. anti-patterns en/of best practices) voor verbeteren moet je letten?

 

Hieronder een impressie van de onderwerpen tot nu toen. Aangezien dit webinar een live-discussie is kunnen realtime inzichten en vragen uit het publiek een andere wending aan het gesprek geven.

 • Hoe kan bij steeds kortere deployment cycles de test strategie aangepast worden inclusief handhaving van de kwaliteit?
 • De behoefte aan TA expertise wordt groter. Testers, maar ook de rest van het team, moeten dus meer over TA weten. Hoe pak je dit op de juist manier aan en hoe borg je dit goed in een team?
 • In de agile/devops wereld zien we de befaamde “shift-left” waarmee steeds meer (test) verantwoordelijkheid bij de agile teams wordt neergelegd. Ook NFR’s en het voldoen aan security eisen komt bij de teams te liggen. Hoe zorgen we ervoor dat agile teams voldoende kennis krijgen en deze aanvullende testen/controles kunnen uitvoeren terwijl er ook de verwachting is dat ze steeds meer business value opleveren?
 • CI/CD Pipelines – Hoe creëer je de benodigde cultuuromslag? Waar start je? Pas je eerst de organisatie aan en dan de benodigde infrastructuur?
 • Er is op dit moment een tekort aan goed geschoold en ervaren ICT-personeel. Dit geldt ook voor het hebben van voldoende testcapaciteit. Hoe kunnen we deze uitdagingen het hoofd bieden?

Voor wie?

Het webinar is interessant voor iedereen die te maken heeft met de ontwikkeling van IT-oplossingen: stakeholders (bijv. Business en/of IT-managers, marketingmanagers, tribe en/of chapter leaders) en professionals met een directe rol in IT-ontwikkeltrajecten (bijv. product owners, scrum masters, developers, testers, informatieanalisten en designers).

Meld u aan!

Klik HIER om u aan te melden voor het webinar!

Na aanmelden ontvangt u automatisch een bevestiging en een link naar het webinar.
Aan dit webinar zijn geen kosten verbonden.

Agenda

 • Opleidingen
 • Testevenementen
 • 28 mei
  ISTQB® Certified Tester – Usability Testing (CT-UT)
  NL Leuven
 • 03 jun
  SCRUM Game
  NL Amersfoort
 • 06 jun
  ISTQB® Certified Tester Foundation Level – Agile Tester (CTFL-AT)
  NL Amersfoort en/of online
 • 30 mei
  Gratis webinar “How to change Usability from a law enforced cost item into a Value-Added Asset?”
  NL Online
Hoe wij dat doen?
Lees meer
Focus
Focus
Vakmanschap
Vakmanschap
Kennisdeling
Kennisdeling
Persoonlijk
Persoonlijk
Lokaal
Lokaal
Oprecht
Oprecht
Plezier
Plezier
Meer
Deze website is gerealiseerd door Webheads.

Neem contact op!