Leaders in software testing

Gebruikers Acceptatie Testen

Leaders in software testing

Wat kun je verwachten:

De training geeft een algemene introductie in het testen van informatiesystemen vanuit het perspectief van de gebruiker.

Tijdens de training worden de specifieke aspecten van gestructureerd acceptatietesten behandeld.

Gebruikers Acceptatie Testen

Gebruikers Acceptatie Testen (GAT)

Het acceptatietesten van nieuwe of aangepaste software door gebruikers is vaak een activiteit die even tussendoor wordt gedaan. De Gebruikers Acceptatie Test (GAT) legt het in prioriteit vaak af tegen de waan van de dag. Toch is het een belangrijke activiteit, want de verantwoordelijkheid voor het testen van het goed functioneren van de software in de gebruikssituatie kan niet volledig worden afgewenteld op de leverancier. Om deze redenen heeft Polteq de training Gebruikers Acceptatie Testen ontwikkeld.

Deze eendaagse training gaat gedetailleerd in op de specifieke aspecten van gestructureerd acceptatietesten. Het geeft een algemene introductie in het testen van informatiesystemen vanuit het perspectief van de gebruiker. De doelstelling van de training is om de deelnemers inzicht te geven in het belang van testen, het testen te plaatsen in relatie tot de systeemontwikkeling van maatwerk en pakketten en om kennis op te doen over de basisstappen van gestructureerd acceptatietesten.

Voor wie is de training Gebruikers Acceptatie Testen bedoeld?

Deze training is vooral bedoeld voor gebruikers die de rol van tester vervullen. Daarnaast wordt de training aangeraden aan testers en testcoördinatoren die de gebruikersorganisatie ondersteunen bij het uitvoeren van de Gebruikers Acceptatie Test.

Prijs

De investering voor deelname aan deze training bedraagt € 595,- per persoon, exclusief btw.› Deze opleiding is ook beschikbaar in België. Klik hier.

Inschrijven

Aangeboden cursus
Gebruikers Acceptatie Testen
€ 595,- ex. btw

* Deze cursus wordt in het Nederlands gegeven

* Deze cursus wordt in het Engels gegeven


Deelnemer
+ Voeg nog een deelnemer toe Contactpersoon (indien van toepassing)

Factuur

* Verplichte velden

Cursusdata

sep
3
Gebruikers Acceptatie Testen (NL)
Cursusdagen
3 sep
Amersfoort
dec
17
Gebruikers Acceptatie Testen (NL)
Cursusdagen
17 dec
Amersfoort

Verwante opleidingen

Polteq (NL)Printerweg 523821 AD AmersfoortNederlandT +31 (0) 33 277 35 22E info@polteq.com
Polteq (BE)Interleuvenlaan 623001 Heverlee (Leuven)BelgiëT +32 (0) 16 39 48 04E infobe@polteq.com