Eendaagse training Gebruikers Acceptatie Testen | Polteq

Gebruikers Acceptatie Testen (GAT)

Het acceptatietesten van nieuwe of aangepaste software door gebruikers is vaak een activiteit die even tussendoor wordt gedaan. De Gebruikers Acceptatie Test (GAT) legt het in prioriteit vaak af tegen de waan van de dag. Toch is het een belangrijke activiteit, want de verantwoordelijkheid voor het testen van het goed functioneren van de software in de gebruikssituatie kan niet volledig worden afgewenteld op de leverancier. Om deze redenen heeft Polteq de training Gebruikers Acceptatie Testen ontwikkeld.

Deze eendaagse training gaat gedetailleerd in op de specifieke aspecten van gestructureerd acceptatietesten. Het geeft een algemene introductie in het testen van informatiesystemen vanuit het perspectief van de gebruiker. De doelstelling van de training is om de deelnemers inzicht te geven in het belang van testen, het testen te plaatsen in relatie tot de systeemontwikkeling van maatwerk en pakketten en om kennis op te doen over de basisstappen van gestructureerd acceptatietesten.

Voor wie is de training Gebruikers Acceptatie Testen bedoeld?

Deze training is vooral bedoeld voor gebruikers die de rol van tester vervullen. Daarnaast wordt de training aangeraden aan testers en testcoördinatoren die de gebruikersorganisatie ondersteunen bij het uitvoeren van de Gebruikers Acceptatie Test.

Reviews van cursisten:

“De trainer heeft veel kennis en brengt dit duidelijk over naar de cursisten. Daarnaast was er ruimte voor het stellen van vragen. Op maat gesneden privé-training.”

“Zeer leerzaam, de dag ging te snel voorbij. Hier kan ik mee verder.”

Wat kun je verwachten

  • De training geeft een algemene introductie in het testen van informatiesystemen vanuit het perspectief van de gebruiker.

  • Tijdens de training worden de specifieke aspecten van gestructureerd acceptatietesten behandeld.

Inschrijven

Schrijf je nu in voor Gebruikers Acceptatie Testen.

Inschrijven
Hoe wij dat doen?
Lees meer
Focus
Focus
Vakmanschap
Vakmanschap
Kennisdeling
Kennisdeling
Persoonlijk
Persoonlijk
Lokaal
Lokaal
Oprecht
Oprecht
Plezier
Plezier
Meer
Deze website is gerealiseerd door Webheads.

Neem contact op!