Ontdek de kracht van Performance Test Experts van Polteq | Polteq, specialist in software testen

Versterk de prestaties van je valuestream!

Naast onze voortdurende zoektocht naar snellere en flexibelere benaderingen om innovatieve (digitale) oplossingen naar de markt te brengen, zien we bij Polteq ook de uitdagingen die voortvloeien uit alle digitale transformaties. Een van de belangrijkste uitdagingen is de voortdurende toenemende complexiteit van de achterliggende hardware- en software-infrastructuur. Dankzij de enorme toename in het gebruik van digitale technologieën zoals de cloud, API’s, microservices, Infrastructure as a Service (IaaS) en specifieke point solutions, is de complexiteit van het achterliggende IT-landschap in snel tempo toegenomen.

Wist je dat slechts tien jaar geleden een gemiddelde mobiele of webtransactie al tweeëntwintig verschillende technische systemen of componenten vereiste? Vijf jaar geleden was dit aantal al gestegen tot vijfendertig, en deze trend zet zich voort. Het is dan ook begrijpelijk dat meer dan driekwart van de CIO’s wereldwijd zich zorgen maakt over het beheer van digitale performance.

Wil je ook de controle behouden over de performance van jouw valuestream? Aarzel dan niet om contact op te nemen met een van onze accountmanagers voor de mogelijkheid om een van onze Performance Test Experts tijdelijk in te zetten.

Onze Polteq Performance Test Experts:

 • zijn onafhankelijk en direct inzetbaar;
 • verschaffen inzicht in het gedrag van je systemen wanneer deze worden gebruikt door een gespecificeerde gebruikersgroep, bijvoorbeeld onverwachte belasting tijdens de aanstaande feestdagen;
 • beschikken over brede kennis en ervaring met verschillende soorten performancetests en tools;
 • richten zich op diverse knelpunten, zoals reactietijden tijdens piekbelasting, verwerkingstijden van bedrijfslogica, ontoereikende bandbreedte en/of databaseconnecties;
 • zijn flexibel inzetbaar, ofwel op vaste en voortdurende basis – zoals detachering – of op projectbasis, bijvoorbeeld een ‘fixed price’ opdracht.

Klanten die langdurig hebben samengewerkt met de Performance Test Professionals van Polteq zijn zeer tevreden en enthousiast over hun bijdrage, kennis en expertise. Wil je weten welke Performance Test professional of dienstverlening het beste aansluit bij jouw prestatie-uitdagingen? Neem dan direct contact met ons op!

Polteq Nederland
Bel Bram Bronneberg via +31 (0) 6 55 11 35 10

Polteq België
Bel Monica Verpoucke via +32 (0) 496 46 19 64

Ben je op zoek naar testondersteuning voor andere vraagstukken?

Kijk dan eens naar:
Ondersteuning van een van onze enthousiaste ervaren Testprofessionals.
Onze beschikbare junior Testprofessionals om je handmatige tests uit te breiden.
Onze ervaren Test Automation Professionals om je Test Automation-framework op te zetten of uit te breiden.
Onze gespecialiseerde Mobile Testprofessionals, die jouw mobile teststrategie kunnen begeleiden, implementeren en uitvoeren.

Meer informatie

Heeft u een vraag of wilt u een vrijblijvende afspraak maken? Laat hieronder uw gegevens achter, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op. U kunt ons natuurlijk ook bellen:

+31 (0) 33 277 35 22 (Nederland)
+32 (0) 16 39 48 04 (België)

  Uw gegevens gebruiken wij alleen voor een correcte afhandeling van uw vraag. Lees voor meer informatie onze privacyverklaring.

  Hoe wij dat doen?
  Lees meer
  Focus
  Focus
  Vakmanschap
  Vakmanschap
  Kennisdeling
  Kennisdeling
  Persoonlijk
  Persoonlijk
  Lokaal
  Lokaal
  Oprecht
  Oprecht
  Plezier
  Plezier
  Meer
  Deze website is gerealiseerd door Webheads.

  Neem contact op!