Ontdek de kracht van onze Mobile Testprofessionals | Polteq, specialist in software testen

Voeg extra professionele mobile testcapaciteit toe aan je team

Mobiele technologie is een van de drijvende krachten achter de hedendaagse ‘digitale transformatie’. Met de lancering van de Apple iPhone in 2007 is er een geheel nieuwe manier van interactie met digitale oplossingen en toepassingen ontstaan. Gebruikers zijn niet langer beperkt tot het uitvoeren van transacties op een vaste desktop, maar kunnen nu ongeacht plaats en tijd actief deelnemen aan sociale en commerciële activiteiten. Nu, meer dan 15 jaar later, zijn mobiele apps en hun ontwikkeling niet meer weg te denken uit onze digitale wereld.

Inmiddels begrijpen we ook dat het ontwikkelen van deze mobiele toepassingen (oftewel apps) een aparte discipline vereist, met een eigen mobile mindset en bijbehorende vaardigheden. Hoe waarborg je de kwaliteit over verschillende soorten en versies van mobiele besturingssystemen (zoals iOS en Android), een breed scala aan verschillende mobiele apparaten met elk hun eigen specificaties en unieke gebruikers in hun eigen unieke context?

De toegevoegde waarde van Polteq Mobile Testprofessionals:

 • Ze zijn direct inzetbaar;
 • Ze worden opgeleid en getraind op basis van meer dan 10 jaar ervaring in het specialisme Mobile Testing;
 • Ze beschikken over meerdere jaren praktijkervaring, kennis en vaardigheden met verschillende mobiele besturingssystemen (zoals iOS en Android) en mobiele apparaat types (zoals smartphones, tablets en smartwatches);
 • Ze kunnen op verzoek worden uitgerust met een Mobile Device Test Lab, dat tien tot vijftien mobiele apparaten bevat die het beste passen bij jouw doelgroep;
 • Ze kunnen je van begin tot eind begeleiden bij het opzetten, implementeren en uitvoeren van een succesvolle mobiele teststrategie en/of aanpak voor een succesvolle lancering van jouw app.

Onze ervaren Mobile Testprofessionals werken nauw samen met Mobile App Developers en andere teamleden binnen jouw waterval- of Agile/DevOps-teams om een succesvolle ‘go live’ van jouw app te garanderen.

Klanten die langdurig hebben samengewerkt met onze ervaren Mobile Testprofessionals van Polteq zijn buitengewoon tevreden en enthousiast over hun bijdrage, kennis en expertise. Ze gebruiken ons vaak als benchmark en referentie voor het waarborgen van de kwaliteit in hun ontwikkeling van mobiele apps.

Benieuwd welke ervaren Mobile Testprofessionals beschikbaar zijn voor jouw team? Neem dan snel contact met ons op!

Polteq Nederland
Bel Bram Bronneberg via +31 (0) 6 55 11 35 10
Polteq België
Bel Monica Verpoucke via +32 (0) 496 46 19 64

Ben je op zoek naar testondersteuning voor andere vraagstukken?

Kijk dan eens naar:
Ondersteuning van een van onze enthousiaste ervaren Testprofessionals.
Onze beschikbare junior Testprofessionals om je handmatige tests uit te breiden.
Onze ervaren Test Automation Professionals om je Test Automation-framework op te zetten of uit te breiden.
Onze gedreven Performance Test Experts voor het opzetten en continu uitvoeren van performance tests.

 

Meer informatie

Heeft u een vraag of wilt u een vrijblijvende afspraak maken? Laat hieronder uw gegevens achter, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op. U kunt ons natuurlijk ook bellen:

+31 (0) 33 277 35 22 (Nederland)
+32 (0) 16 39 48 04 (België)

  Uw gegevens gebruiken wij alleen voor een correcte afhandeling van uw vraag. Lees voor meer informatie onze privacyverklaring.

  Hoe wij dat doen?
  Lees meer
  Focus
  Focus
  Vakmanschap
  Vakmanschap
  Kennisdeling
  Kennisdeling
  Persoonlijk
  Persoonlijk
  Lokaal
  Lokaal
  Oprecht
  Oprecht
  Plezier
  Plezier
  Meer
  Deze website is gerealiseerd door Webheads.

  Neem contact op!