Ontdek de kracht van Agile/DevOps Testprofessionals van Polteq | Polteq, specialist in software testen

Voeg extra professionele testcapaciteit toe aan je team!

Geef jouw Agile of DevOps team een grote kwaliteitsimpuls door het toevoegen van een Polteq Testprofessional. Onze testprofessionals tillen uw software zo naar het allerhoogste niveau. Met meerdere jaren aan praktijkervaring wordt maximale kwaliteit en een optimale gebruikerservaring verzekerd.

Door de schat aan praktijkervaring en de beschikking over de meest actuele vakkennis en -kunde, zijn onze ervaren Agile/DevOps Testprofessionals

 • direct inzetbaar;
 • in staat je organisatie van binnenuit te verbeteren en tillen zij jouw cross-functionele teams ‘on the job’ naar een hoger niveau;
 • in staat een extern perspectief te bieden door hun ervaring met soortgelijke uitdagingen binnen andere organisaties;
 • en… altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen het software development vakgebied door onze interne gilde-organisatie.

Onze ervaren Testprofessionals acteren binnen Agile/DevOps teams als regisseur van kwaliteit binnen het softwareontwikkelproces. Dit doen zij – naast hun multidisciplinaire werkzaamheden als onderdeel van het cross-functioneel team – door de testactiviteiten te coördineren en te bewaken en werken in de uitvoering daarvan nauw samen met de rest van het team, waaronder met de ontwikkelaars. In samenwerking met de ontwikkelaars zullen onze ervaren Testprofessionals bestaande frameworks uitbouwen en/of nieuwe frameworks toevoegen.

De ervaren Agile/DevOps Testprofessionals van Polteq beschikken over kennis van specifieke domeinen (branches) zoals bijvoorbeeld financiën, retail, energie en/of telecom en zijn werkzaam in binnen- en/of het buitenland.

Klanten die langdurig met onze ervaren Polteq Agile/DevOps Testprofessionals hebben samengewerkt, zijn uitermate tevreden en enthousiast over hun bijdrage, kennis en expertise.

Benieuwd naar welke ervaren Agile/DevOps Testprofessionals beschikbaar zijn voor jouw team?

Neem dan snel contact met ons op!

Polteq Nederland
Bel Bram Bronneberg via +31 (0) 6 55 11 35 10
Polteq België
Bel Monica Verpoucke via +32 (0) 496 46 19 64

Ben je op zoek naar testondersteuning voor andere vraagstukken?

Kijk dan eens naar:
Ondersteuning van een van onze enthousiaste ervaren Testprofessionals.
Onze beschikbare junior Testprofessionals om je handmatige tests uit te breiden.
Onze gedreven Performance Test Experts voor het opzetten en continu uitvoeren van performance tests.
Onze gespecialiseerde Mobile Testprofessionals, die jouw mobile teststrategie kunnen begeleiden, implementeren en uitvoeren.

Meer informatie

Heeft u een vraag of wilt u een vrijblijvende afspraak maken? Laat hieronder uw gegevens achter, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op. U kunt ons natuurlijk ook bellen:

+31 (0) 33 277 35 22 (Nederland)
+32 (0) 16 39 48 04 (België)

  Uw gegevens gebruiken wij alleen voor een correcte afhandeling van uw vraag. Lees voor meer informatie onze privacyverklaring.

  Hoe wij dat doen?
  Lees meer
  Focus
  Focus
  Vakmanschap
  Vakmanschap
  Kennisdeling
  Kennisdeling
  Persoonlijk
  Persoonlijk
  Lokaal
  Lokaal
  Oprecht
  Oprecht
  Plezier
  Plezier
  Meer
  Deze website is gerealiseerd door Webheads.

  Neem contact op!