Ontdek de kracht van Test Automation Professionals van Polteq | Polteq, specialist in software testen

Voeg geautomatiseerde testcapaciteit toe aan je team met onze Test Automation Professionals!

In de hedendaagse zakelijke wereld streeft vrijwel elke organisatie naar steeds snellere en meer flexibele manieren om innovatieve (digitale) oplossingen op de markt te brengen. Of je nu werkt in een watervalmethode, een Agile omgeving, of een DevOps-setting, het automatiseren van repetitieve en ogenschijnlijk eenvoudige taken en processen biedt een goede manier om de efficiëntie te vergroten en zo tijd vrij te maken voor complexere vraagstukken.

Door het implementeren van Test Automation kun je je geautomatiseerde tests direct uitvoeren, waardoor je sneller feedback krijgt over de huidige kwaliteit van je product of dienst. Dit stelt je team, of teams, in staat zich volledig te richten op het verminderen van risico’s en het voortdurend verbeteren van je product of dienst. Als gevolg hiervan wordt de ’time-to-market’ en ‘quality-to-market’ van je product of dienst verbeterd, en dit alles tegen gelijkblijvende of zelfs lagere kosten.

Onze Test Automation Professionals hebben veel te bieden:

 • Ze zijn direct inzetbaar, wat betekent dat ze snel en efficiënt aan de slag kunnen voor jouw organisatie,
 • Ze beschikken over meerdere jaren praktijkervaring, met kennis en kunde in verschillende domeinen, frameworks en tooling,
 • Onze professionals zijn onafhankelijk en stellen de behoeften van jou als klant centraal. Ze hebben geen commerciële voorkeuren voor specifieke leveranciers van testtooling,
 • Ze zijn in staat om de kwaliteit van je producten en diensten aanzienlijk te verbeteren en jouw organisatie naar een hoger niveau te tillen.

Onze ervaren Test Automation Professionals werken nauw samen met de ontwikkelaars en andere teamleden, zowel binnen waterval- als Agile/DevOps-teams. Hun focus ligt op het uitbouwen van bestaande frameworks en het toevoegen van nieuwe frameworks. Bij Polteq integreren we testautomatisering binnen de context van teststrategie en architectuur, want een goede teststrategie en architectuur maken de testautomatiseringsoplossing solide, herbruikbaar en geschikt voor de toekomst.

Klanten die langdurig met ervaren Test Automation Professionals van Polteq hebben samengewerkt, zijn uitermate tevreden en enthousiast over hun bijdrage, kennis en expertise. Benieuwd naar welke professionals beschikbaar zijn voor jouw team?

Neem dan snel contact met ons op!

Polteq Nederland
Bel Bram Bronneberg via +31 (0) 6 55 11 35 10
Polteq België
Bel Monica Verpoucke via +32 (0) 496 46 19 64

Ben je op zoek naar testondersteuning voor andere vraagstukken?

Kijk dan eens naar:
Ondersteuning van een van onze enthousiaste ervaren Testprofessionals.
Onze beschikbare junior Testprofessionals om je handmatige tests uit te breiden.
Onze gedreven Performance Test Experts voor het opzetten en continu uitvoeren van performance tests.
Onze gespecialiseerde Mobile Testprofessionals, die jouw mobile teststrategie kunnen begeleiden, implementeren en uitvoeren.

Meer informatie

Heeft u een vraag of wilt u een vrijblijvende afspraak maken? Laat hieronder uw gegevens achter, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op. U kunt ons natuurlijk ook bellen:

+31 (0) 33 277 35 22 (Nederland)
+32 (0) 16 39 48 04 (België)

  Uw gegevens gebruiken wij alleen voor een correcte afhandeling van uw vraag. Lees voor meer informatie onze privacyverklaring.

  Hoe wij dat doen?
  Lees meer
  Focus
  Focus
  Vakmanschap
  Vakmanschap
  Kennisdeling
  Kennisdeling
  Persoonlijk
  Persoonlijk
  Lokaal
  Lokaal
  Oprecht
  Oprecht
  Plezier
  Plezier
  Meer
  Deze website is gerealiseerd door Webheads.

  Neem contact op!