Tweedaagse iSQI training Certified Agile Business Analysis | Polteq

Internationaal erkende certificering voor agile testers.

Nu agile werken in veel situaties gemeengoed is geworden, kun je denken dat de rol van Business Analist (BA) niet langer nodig is. Het tegendeel is echter waar: de werkzaamheden van een BA zijn in een agile context minstens net zo belangrijk als voorheen. Nog steeds moeten de visie en de missie van de organisatie vertaald worden naar werkbare systemen. Het is zelfs zo dat dit vanwege de kort cyclische iteraties alleen maar vaker moet gebeuren en over kleinere aanpassingen met meer detail gaat.  De BA vertaalt de wens van de klant zo efficiënt en effectief mogelijk naar waarde (value) voor de klant. Daarbij is het van belang om te letten op datgene wat minimaal nodig is de zogenaamde Minimal Viable Product (MVP) of Minimal Marketable Feature (MMF).  Een van de technieken om dat te doen is Behavior Driven Development (BDD), waarmee we in de training ook oefenen.

In deze tweedaagse training krijg je inzicht in de belangrijke rol en taken van een BA op verschillende niveaus in de organisatie en maak je kennis met een aantal BA-technieken uit Babok (BA Book of Knowledge) die in een agile context goed gebruikt kunnen worden. De training wisselt theorie af met een groot aantal praktische oefeningen voor het gebruik van de technieken. Deze ervaring maakt het geleerde gelijk beter toepasbaar is in de dagelijkse praktijk. Na de training ben je goed voorbereid op het examen.

De CABA-training kan heel goed worden opgevolgd door de trainingen Agile Essentials of Practitioner in Agile Quality (PAQ), waarin naast het theoretische element ook praktische Agile-iteraties bevat.

Voor wie is deze training bedoeld

De training is bedoeld voor mensen die:

  • In een Agile of DevOps team/situatie werkzaam zijn
  • Werkzaam zijn als business analist en deze rol in een agile situatie willen uitvoeren
  • Samenwerken met business analisten en beter willen kunnen meedenken met deze rollen

Reviews van cursisten

“Duidelijk en goed opgebouwd.”

“Een combinatie van theorie en praktijk met verschillende methoden en technieken die een BA ondersteunen in het werk.”

“Goede inleiding in de wereld van Business Analyse.”

“Ondanks dat het een online cursus was, was het prima te doen!”

“Herkenbaar en goed toepasbaar op mijn werksituatie.”

Examen

Na afloop van de training ontvangen de deelnemers een voucher waarmee zij naar keuze online of fysiek examen kunnen doen. Bij groepen van minimaal vijf personen kan er ook een klassikaal examen worden afgenomen.

Wat kun je verwachten

  • Deze training geeft inzicht in de dagelijkse werkzaamheden van de business analist (BA) in een agile development omgeving.

  • De deelnemers leren technieken die in de business analyse goed toepasbaar zijn in een agile aanpak en filosofie.

  • Deze iSQI training is bedoeld voor mensen die in een agile situatie werkzaam zijn, werkzaam zijn als business analist of samenwerken met business analisten.

  • Na afloop van de training ontvangen de deelnemers een voucher waarmee zij naar keuze online of klassikaal examen kunnen doen.

Inschrijven

Schrijf je nu in voor iSQI – A4Q Certified Agile Business Analysis (CABA).

Inschrijven
Hoe wij dat doen?
Lees meer
Focus
Focus
Vakmanschap
Vakmanschap
Kennisdeling
Kennisdeling
Persoonlijk
Persoonlijk
Lokaal
Lokaal
Oprecht
Oprecht
Plezier
Plezier
Meer
Deze website is gerealiseerd door Webheads.

Neem contact op!