Tweedaagse iSQI training Certified Agile Essentials | Polteq

Internationale certificering voor Agile testers

In de tweedaagse training iSQI Certified Agile Essentials ligt de focus niet alleen op de rol van de tester binnen een Agile team, maar wordt de hele lifecycle van het Agile project behandeld. In de training wordt veel aandacht besteed aan de praktische toepassingen van de Agile technieken. Tijdens de training zal een casus gebruikt worden om de theorie beter te laten landen bij de deelnemers.

Na het volgen van de training zijn de deelnemers in staat de principes van het Agile manifesto te gebruiken in de dagelijkse praktijk. De deelnemer begrijpt de verschillende rollen in een Agile team en kan onmiddellijk bijdragen aan het behalen van de acceptatiecriteria. Er wordt duidelijk behandeld hoe er vanuit meerdere verschillende rollen tegen Agile wordt aangekeken en wat deze rollen voor Agile betekenen.

Voor wie is de training Certified Agile Essentials bedoeld?

Deze training is bedoeld voor iedereen die werkt (of gaat werken) in een Agile omgeving en kennis wil opdoen van het werken in een dergelijke omgeving. Denk hierbij naast ontwikkelaars en testers bijvoorbeeld aan projectmanagers, kwaliteitsmanagers en business analisten.

Examen

Het examen is in het Engels en bestaat uit multiple choice vragen. Gedurende de training wordt aandacht besteed aan het relateren van de Nederlandse terminologie aan de Engelse.

Wat kun je verwachten

  • Deze training is bedoeld voor iedereen die werkt in een Agile omgeving en kennis wil opdoen van het werken in een Agile omgeving.

  • De hele lifecycle van het Agile project wordt in deze training behandeld.

  • In de training wordt veel aandacht besteed aan de praktische toepassingen van de Agile technieken.

  • Na afloop van de training ontvangen de deelnemers van ons een voucher waarmee zij naar keuze online of klassikaal examen kunnen doen.

Inschrijven

Schrijf je nu in voor iSQI Certified Agile Essentials.

Inschrijven
Hoe wij dat doen?
Lees meer
Focus
Focus
Vakmanschap
Vakmanschap
Kennisdeling
Kennisdeling
Persoonlijk
Persoonlijk
Lokaal
Lokaal
Oprecht
Oprecht
Plezier
Plezier
Meer
Deze website is gerealiseerd door Webheads.

Neem contact op!