Tweedaagse iSQI training Certified Agile Essentials | Polteq

Internationaal erkende certificering voor agile testers.

In de tweedaagse training iSQI – A4Q Certified Agile Essentials ligt de focus niet alleen op de rol van de tester binnen een agile team, maar wordt de hele levenscyclus van het agile project behandeld. In de training wordt veel aandacht besteed aan de praktische toepassingen van de agile technieken. Tijdens de training zal een casus gebruikt worden zodat de theorie makkelijker wordt opgenomen door de deelnemers.

Na het volgen van de training zijn de deelnemers in staat de principes van het agile manifesto te gebruiken in de dagelijkse praktijk. De deelnemer begrijpt de verschillende rollen in een agile team en kan onmiddellijk bijdragen aan het behalen van de acceptatiecriteria. Er wordt in de training duidelijk behandeld hoe er vanuit meerdere verschillende rollen tegen agile wordt aangekeken en wat deze rollen voor agile betekenen.

Voor wie is deze training bedoeld

De training is bedoeld voor iedereen die werkt (of gaat werken) in een agile omgeving en kennis wil opdoen van het werken in een dergelijke omgeving. Denk hierbij naast ontwikkelaars en testers bijvoorbeeld aan projectmanagers, kwaliteitsmanagers en business analisten.

Examen

Het examen is in het Engels en bestaat uit multiple choice-vragen. Gedurende de training wordt aandacht besteed aan het relateren van de Nederlandse terminologie aan de Engelse. Na afloop van de training ontvangen de deelnemers een voucher waarmee zij naar keuze online of fysiek examen kunnen doen. Bij groepen van minimaal vijf personen kan er ook een klassikaal examen worden afgenomen.

Wat kun je verwachten

  • De training is bedoeld voor iedereen die werkt in een agile omgeving en/of kennis wil opdoen van het werken in een agile omgeving.

  • In deze training wordt de gehele lifecycle van het agile project behandeld.

  • Er wordt veel aandacht besteed aan de praktische toepassingen van de agile technieken.

  • Na afloop van de training ontvangen de deelnemers een voucher waarmee zij naar keuze online of klassikaal examen kunnen doen.

Inschrijven

Schrijf je nu in voor iSQI – A4Q Certified Agile Essentials.

Inschrijven
Hoe wij dat doen?
Lees meer
Focus
Focus
Vakmanschap
Vakmanschap
Kennisdeling
Kennisdeling
Persoonlijk
Persoonlijk
Lokaal
Lokaal
Oprecht
Oprecht
Plezier
Plezier
Meer
Deze website is gerealiseerd door Webheads.

Neem contact op!