Reviews en Inspecties | Polteq, specialist in software testen

Reviews en inspecties: een goed begin, het halve werk

Binnen steeds meer organisaties wordt het belang van het (vroegtijdig) reviewen van (tussen)producten onderkend. Fouten die door reviews en inspecties worden ontdekt en opgelost, leveren namelijk een aanzienlijke besparing op ten opzichte van de ontdekking en oplossing van deze fouten als ze pas tijdens het testen of zelfs pas in productie worden ontdekt.

Polteq heeft een tweedaagse cursus ontwikkeld die de cursisten meeneemt in de verschillende soorten reviews die in de praktijk veel worden gebruikt. Naast theoretische kennis doen de cursisten ook praktische ervaring op in verschillende praktijkopgaven. Per type review wordt aangegeven wat de activiteiten zijn die bij dit type horen. Naast de verschillende types reviews en inspecties, komt ook aan bod wat er allemaal gereviewd kan worden. Er wordt aandacht besteed aan het reviewen van ontwerpproducten, maar ook wordt ingegaan op het reviewen van producten die vanuit het testproces worden opgeleverd, zoals testscripts, testplannen en testrapporten.

Voor wie is de cursus ‘Reviews en Inspecties’ bedoeld?

Deze training is bedoeld voor iedereen die te maken heeft, of te maken krijgt, met het reviewen van (tussen)producten zoals bijvoorbeeld functionele beschrijvingen, maar ook testproducten.

Wat kun je verwachten

  • De in de praktijk meest toegepaste type reviews worden behandeld.

  • De training is een combinatie van theorie en toepassing in praktijkopgaven.

Inschrijven

Schrijf je nu in voor Reviews en Inspecties.

Inschrijven
Hoe wij dat doen?
Lees meer
Focus
Focus
Vakmanschap
Vakmanschap
Kennisdeling
Kennisdeling
Persoonlijk
Persoonlijk
Lokaal
Lokaal
Oprecht
Oprecht
Plezier
Plezier
Meer
Deze website is gerealiseerd door Webheads.

Neem contact op!