Usability Testing Week | Polteq, specialist in software testen
Delen Printen E-mail

Het gebruik van software/applicaties wordt steeds belangrijker voor bedrijven. Het is dan ook terecht dat er steeds meer aandacht is voor usability. Usability Testing is een belangrijk aspect bij het nadenken over en het vaststellen van de bruikbaarheid van een softwareapplicatie.

Week 37 staat in het teken van Usability Testing!

Kick-Off

Op maandag 11 september start onze roadshow voor Usability Testing Trainingen voor testers in alle windstreken van Nederland. In drie krachtige sessies leiden we een exclusieve groep van 30 enthousiaste deelnemers op tot Usability Testing experts.

Congres

Donderdag 14 september spreekt Linda Vreeswijk, een van onze trainers, op de A4Q Global Testing Summit, over Usability Testing. Zij ontleed de diverse onderdelen van Usability Testing en diept deze uit.
Wil je hierbij zijn? Schrijf je gratis in voor dit online ‘live congres’ via a4qworldcongress.

Gilde-avond

In dezelfde week organiseren we onze Gilde-avond ‘Usability Testing’. Dit is dé gelegenheid voor onze medewerkers om kennis, ervaring en expertise op te doen en uit te wisselen met gelijkgestemde professionals.

Kortom: een week vol activiteiten rondom Usability Testing.

Profiteer van hoge kortingen!

Graag laten we iedereen meeprofiteren: mis deze unieke kans niet om ook een Usability Testing professional te worden en schijf je in voor onze training ISTQB® Certified Tester – Usability Testing (CT-UT) op 12 en 13 oktober. Alléén als je je inschrijft tijdens de Usability Testing Week ontvang je een van onderstaande kortingen bij inschrijving.
Gebruik hiervoor de kortingscode USABILITYWEEK23.

Hoe eerder je je inschrijft, hoe meer korting je krijgt:

 • Maandag 11 september 25% korting
 • Dinsdag 12 september 20% korting
 • Woensdag 13 september 15% korting
 • Donderdag 14 september 10% korting
 • Vrijdag 15 september 5% korting

Wacht daarom niet te lang, schrijf je snel in via: https://www.polteq.com/opleidingen/istqb-usability-testing/ en profiteer van deze speciale korting!

PS. Omdat onze trainingen alleen door kunnen gaan bij een minimaal aantal kandidaten, kunnen we op dit moment nog geen startgarantie geven. Je behoudt wel je recht op de korting wanneer de training wordt uitgesteld.

 

[De Usability Testing Week is in 2023 voor het eerst uitgeroepen door Polteq Test Services]

Meer informatie

Heeft u een vraag of wilt u een vrijblijvende afspraak maken? Laat hieronder uw gegevens achter, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op. U kunt ons natuurlijk ook bellen:

+31 (0) 33 277 35 22 (Nederland)
+32 (0) 16 39 48 04 (België)

  Uw gegevens gebruiken wij alleen voor een correcte afhandeling van uw vraag. Lees voor meer informatie onze privacyverklaring.

  Hoe wij dat doen?
  Lees meer
  Focus
  Focus
  Vakmanschap
  Vakmanschap
  Kennisdeling
  Kennisdeling
  Persoonlijk
  Persoonlijk
  Lokaal
  Lokaal
  Oprecht
  Oprecht
  Plezier
  Plezier
  Meer
  Deze website is gerealiseerd door Webheads.

  Neem contact op!