Test-awareness-workshop bij Zig Websoftware | Polteq, specialist in software testen
Terug Delen Printen E-mail

Onlangs heeft Polteq bij haar klant Zig Websoftware in Huizen een geslaagde workshop gehouden over de plaats van testen in de context van hun software-ontwikkelproces. Zig Websoftware ontwikkelt web-applicaties waarmee woningcorporaties slim en effectief kunnen samenwerken met hun klanten.

Onlangs heeft Polteq bij haar klant Zig Websoftware, een workshop gehouden over de plaats van testen in de context van hun software-ontwikkelproces.

Erik Runhaar, consultant van Polteq, ging tijdens deze workshop dieper in op de betekenis van een goede user story, waarin de klant bij Zig haar vraag duidelijk omschrijft in de situatie waarin die optreedt. Een goede, complete user story is het begin van een goede en creatieve test, die niet saai is. Verder stond hij stil bij het verschil tussen ‘werkt de oplossing?’ en ‘werkt de oplossing… voor mijn klant?’.

Polteq houdt Test-awareness-workshop bij Zig Websoftware.

Tijdens de sessie werd in een teamcompetitie het hele proces behandeld van het uitvragen van de werkelijke wens van de klant tot en met het professioneel, creatief en intuïtief testen van de vertaling van deze wens naar een systeem(update).

Een geslaagde workshop, waar ‘leren-door-doen’ het motto was. Resultaat van de workshop was, dat concrete vervolgstappen naar een professionele testorganisatie voor Zig duidelijker werden en ook daadwerkelijk kunnen worden genomen.

Workshop test-awareness bij Zig Software in Amersfoort.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Meer informatie

Heeft u een vraag of wilt u een vrijblijvende afspraak maken? Laat hieronder uw gegevens achter, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op. U kunt ons natuurlijk ook bellen:

+31 (0) 33 277 35 22 (Nederland)
+32 (0) 16 39 48 04 (België)

  Uw gegevens gebruiken wij alleen voor een correcte afhandeling van uw vraag. Lees voor meer informatie onze privacyverklaring.

  Hoe wij dat doen?
  Lees meer
  Focus
  Focus
  Vakmanschap
  Vakmanschap
  Kennisdeling
  Kennisdeling
  Persoonlijk
  Persoonlijk
  Lokaal
  Lokaal
  Oprecht
  Oprecht
  Plezier
  Plezier
  Meer
  Deze website is gerealiseerd door Webheads.

  Neem contact op!