"Een groot voordeel is vooral dat het speerpunt bij Polteq echt tésten is." | Polteq, specialist in software testen

Marcel is nog maar net bij het Polteq-team en begint bijna meteen aan zijn eerste opdracht bij OCLC. Als we hem vragen waarom hij zich bij ons heeft aangesloten, kan hij enthousiast vertellen dat het een weloverwogen keuze was.

“Ik heb jaren als consultant gewerkt en hoopte wat meer rust te krijgen door intern bij een bedrijf aan de slag te gaan. De eerste vier jaar werkte ik bij een groot bedrijf, dat vervolgens verhuisde, waardoor reistijd voor mij niet meer haalbaar was. Vervolgens heb ik ook drie jaar bij een andere speler op de markt gewerkt, maar die werd overgenomen door een grote Amerikaanse onderneming, die mij alleen jaarcontracten aanbood, zodat ik niet de vastigheid vond, die ik hoopte te kunnen vinden.

Maar misschien nog belangrijker dan dat: Als je intern bij een bedrijf werkt, raak je als vanzelf verstrikt in de flow van dat bedrijf en lukt het je nauwelijks om het nieuws en de methodes bij te houden. Dus mis je de ontwikkelingen en weet je niet duidelijk welke richting het testvak opgaat.

Inhouse zijn bij een bedrijf bood mij dus niet de voordelen die ik zocht. Daarom besloot ik mijn LinkedIn-profiel weer open te stellen. Ik werd direct benaderd door een aantal recruiters, maar de naam van Polteq was bij mij blijven hangen. In het verleden heb ik een zijdelings gesprek gehad met een unitmanager wat me erg aansprak. Ik heb dan ook vol vertrouwen besloten om met hen te onderhandelen en een afspraak gemaakt met unitmanager Björn. De collegiale, no-nonsense sfeer van dat kennismakingsgesprek beviel me uitstekend. De klik was er meteen.”

Waarom past het werken bij Polteq dan zo goed bij je?

“Polteq onderscheidt zich door de opleidingen en cursussen die ze intern aanbieden en die je als softwaretester kunt volgen. Zo blijf je altijd leren en op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in het vakgebied.

Daarnaast is het een groot voordeel dat je de back-up hebt van de kennis van je collega’s en vooral dat het speerpunt bij Polteq echt tésten is. Op die manier kan je je specialiseren in dat deel van het testvak waarin je geïnteresseerd bent.

Ik wil me nu graag wat meer richting de testautomatisering gaan bekwamen, en die ruimte wordt binnen Polteq geboden. Sterker nog; er zijn zelfs gildebijeenkomsten waar je aan kunt deelnemen en veel van elkaar kunt leren!

In mijn achterhoofd weet ik ook, dat als de richting van testautomatisering niet bij mij past, ik gemakkelijk mijn neus in een andere richting kan steken. Er zijn zoveel mogelijkheden binnen Polteq!”

 

Ben jij ook een software tester in hart en nieren en vind je het leuk om je vast te bijten in steeds nieuwe uitdagingen? Solliciteer dan direct!

Meer informatie

Heeft u een vraag of wilt u een vrijblijvende afspraak maken? Laat hieronder uw gegevens achter, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op. U kunt ons natuurlijk ook bellen:

+31 (0) 33 277 35 22 (Nederland)
+32 (0) 16 39 48 04 (België)

  Uw gegevens gebruiken wij alleen voor een correcte afhandeling van uw vraag. Lees voor meer informatie onze privacyverklaring.

  Hoe wij dat doen?
  Lees meer
  Focus
  Focus
  Vakmanschap
  Vakmanschap
  Kennisdeling
  Kennisdeling
  Persoonlijk
  Persoonlijk
  Lokaal
  Lokaal
  Oprecht
  Oprecht
  Plezier
  Plezier
  Meer
  Deze website is gerealiseerd door Webheads.

  Neem contact op!