Polteq Vaknieuws | Polteq, specialist in software testen
Delen Printen E-mail

Polteq Vaknieuws is de digitale nieuwsbrief die zo’n 4 keer per jaar wordt verstuurd aan relaties en klanten van Polteq.  Met behulp van deze nieuwsbrief houden we hen op de hoogte van het laatste nieuws met betrekking tot software testen en testopleidingen.

Deze week verstuurden wij de tweede editie van Polteq Vaknieuws, over een aantal trends die we signaleren in de “mobile” markt. Kwaliteit, gebruikersvriendelijkheid en veiligheid van mobiele apps en websites worden steeds kritischer en belangrijker. Wat betekent dit voor onze klanten en relaties en welke oplossingen biedt Polteq hiervoor?

U leest dit in deze editie van Polteq Vaknieuws.

Wilt u zich ook abonneren op Polteq Vaknieuws? Klik dan hier. U krijgt dan in het vervolg Polteq Vaknieuws automatisch toegestuurd. Uiteraard kunt u zich te allen tijde weer afmelden.

Abonnees van Polteq Vaknieuws doen mee aan leuke acties of krijgen korting op bijvoorbeeld trainingen. Zo krijgen zij in deze editie 25% korting op onze mobile trainingen.

 

Meer informatie

Heeft u een vraag of wilt u een vrijblijvende afspraak maken? Laat hieronder uw gegevens achter, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op. U kunt ons natuurlijk ook bellen:

+31 (0) 33 277 35 22 (Nederland)
+32 (0) 16 39 48 04 (België)

  Uw gegevens gebruiken wij alleen voor een correcte afhandeling van uw vraag. Lees voor meer informatie onze privacyverklaring.

  Hoe wij dat doen?
  Lees meer
  Focus
  Focus
  Vakmanschap
  Vakmanschap
  Kennisdeling
  Kennisdeling
  Persoonlijk
  Persoonlijk
  Lokaal
  Lokaal
  Oprecht
  Oprecht
  Plezier
  Plezier
  Meer
  Deze website is gerealiseerd door Webheads.

  Neem contact op!