Testspecialist Polteq opent nieuwe vestiging in Maastricht
Delen Printen E-mail

In 2021 is Polteq gestart met een nieuwe unit in het diepe zuiden van Nederland, met Maastricht als uitvalsbasis. Per 1 september 2021 heeft deze unit ook een eigen regiokantoor dat gehuisvest is in De Colonel. Dit prominente kantoorgebouw bevindt zich direct naast het NS station Maastricht, waardoor het perfect bereikbaar is met het openbaar vervoer en door de parkeergarage onder het complex is ook parkeren geen enkel probleem. Kortom, een prachtige locatie waar unitmanager Bram Bronneberg, accountmanager Ben Paters en de medewerkers van de unit bij elkaar kunnen komen, flexibel kunnen werken en nieuwe collega’s kunnen ontvangen.

Polteq vestiging Maastricht

De Colonel in Maastricht

 

Met de opening van de nieuwe vestiging in Maastricht onderstreept Polteq nogmaals haar lokale aanwezigheid. Dankzij kantoren in Amersfoort, Amsterdam, Deventer, Eindhoven, Groningen, Leuven (België), Rotterdam en nu dan ook in Maastricht, kent Polteq de regionale markt, kan er snel geschakeld worden en zitten de professionals letterlijk dicht bij de klanten. Daarnaast is het natuurlijk fijn voor de Polteq professionals om in de buurt van hun werk te wonen en zodoende reistijd te besparen.

Een logische stap

De opening van de nieuwe vestiging Maastricht is een logische stap in het streven van Polteq naar landelijke dekking. Uit vooronderzoek is namelijk gebleken dat er in Limburg mooie kansen voor Polteq liggen; interessante nieuwe klanten én potentieel nieuwe collega’s. Ook voor veel collega’s uit België biedt dit nieuwe mogelijkheden voor uitdagende opdrachten, omdat zij dicht bij de grens van Nederland wonen. Accountmanager Ben Paters werkt daarom ook nauw samen met Sander Devolder, de accountmanager van België. ‘En wie weet,’ vult Ben Paters aan, ‘richten we onze pijlen in de toekomst ook nog wel op Duitse steden als Aken en Essen. Aangezien de gemiddelde Limburger de Duitse taal goed spreekt, zien we dat als een optie die we later verder willen onderzoeken.’

Wat mogen klanten in de regio Limburg verwachten?  Bram Bronneberg: ‘Klanten mogen testspecialisten verwachten met een grote drive en motivatie, die kwalitatief hoogwaardig werk afleveren. Polteq beschikt over een eigen R&D afdeling en biedt met advies, uitvoering en opleidingen een breed scala aan diensten op testgebied’.

Groei en uitbreiding

En nieuwe collega’s? ‘Wij bieden ze de kans op heel veel ontwikkeling in hun vakgebied en interessante opdrachten bij mooie klanten. Wij kunnen diensten leveren vanuit de grote hoeveelheid gemeenschappelijke kennis die we als Polteq hebben. Innovatie zit ons in het bloed. Veel Polteq collega’s zijn betrokken bij de ontwikkeling van nieuwe diensten en opleidingen. Testspecialisten die dit aanspreekt, hopen we hiermee te verleiden om bij ons te komen werken’, zegt Bram Bronneberg.

Het Limburgse team begint al aardig vorm te krijgen. In aanvulling hierop zijn Bram Bronneberg en Ben Paters op zoek naar nieuwe collega’s die woonachtig zijn in Limburg. Dit mogen zowel ervaren software testers zijn als kandidaten die in aanmerking komen voor het Polteq Traineeship Software Tester dat begin 2022 van start gaat. Mensen die het leuk vinden om samen de unit in Limburg uit te bouwen, trainingen te volgen met collega’s om beter te worden in het testvak en samen te brainstormen over hoe we het nog beter kunnen doen voor onze klanten.

Polteq opent nieuwe vestiging in Maastricht

Meer informatie

Heeft u een vraag of wilt u een vrijblijvende afspraak maken? Laat hieronder uw gegevens achter, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op. U kunt ons natuurlijk ook bellen:

+31 (0) 33 277 35 22 (Nederland)
+32 (0) 16 39 48 04 (België)

  Uw gegevens gebruiken wij alleen voor een correcte afhandeling van uw vraag. Lees voor meer informatie onze privacyverklaring.

  Hoe wij dat doen?
  Lees meer
  Focus
  Focus
  Vakmanschap
  Vakmanschap
  Kennisdeling
  Kennisdeling
  Persoonlijk
  Persoonlijk
  Lokaal
  Lokaal
  Oprecht
  Oprecht
  Plezier
  Plezier
  Meer
  Deze website is gerealiseerd door Webheads.

  Neem contact op!