Zuid-Zuid-Nederland | Polteq, specialist in software testen

Zuid-Zuid-Nederland

Het regio-kantoor van de unit ZuidZuid (Maastricht) is gevestigd in kantoorgebouw “De Colonel” in Maastricht. Testspecialisten die ons team willen komen versterken, zijn van harte welkom!

Unit Zuid-Zuid is gevestigd in “De Colonel” in Maastricht. Dit prominente kantoorgebouw bevindt zich direct naast het NS station Maastricht, waardoor we perfect bereikbaar zijn met OV.

Openbaar Vervoer:
Vanuit de uitgang van het centraal station loopt u naar links, u ziet de toren van De Colonel recht voor u. Meld u bij de receptie van Regus. Aanbellen met nummer 800 [receptie Regus].

Met de auto:
Komt u met de auto, dan kunt u gebruik maken van de parkeergarage van Q-Park onder het gebouw. In de garage neemt u uitgang C (direct bij de in en uitrit) om bij de liften te komen. Aanbellen met nummer 800 [receptie Regus].

Routebeschrijving

Unitmanager

Hans Rombouts
E-mailhans.rombouts@polteq.com
Telefoon+31 6 53 18 42 04

Accountmanager

Ben Paters
E-mailben.paters@polteq.com
Telefoon+31 6 20 26 74 05

Meer informatie

Heeft u een vraag of wilt u een vrijblijvende afspraak maken? Laat hieronder uw gegevens achter, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op. U kunt ons natuurlijk ook bellen:

+31 (0) 33 277 35 22 (Nederland)
+32 (0) 16 39 48 04 (Belgiƫ)

  Uw gegevens gebruiken wij alleen voor een correcte afhandeling van uw vraag. Lees voor meer informatie onze privacyverklaring.

  Hoe wij dat doen?
  Lees meer
  Focus
  Focus
  Vakmanschap
  Vakmanschap
  Kennisdeling
  Kennisdeling
  Persoonlijk
  Persoonlijk
  Lokaal
  Lokaal
  Oprecht
  Oprecht
  Plezier
  Plezier
  Meer
  Deze website is gerealiseerd door Webheads.

  Neem contact op!