Opleidingen

Opleidingen

Opleidingen

Een opleiding volgen bij Polteq biedt veel meer dan een standaard training. Diepgaande kennisoverdracht staat centraal. Dat bereiken wij doordat kruisbestuiving plaatsvindt tussen de test-theorie en de praktijk. Onze vakbekwame trainers zijn namelijk zelf ook testprofessionals die dagelijks werkzaam zijn in de testpraktijk.

Hoogwaardige opleidingen rechtstreeks uit de testpraktijk

Polteq levert premium software kwaliteit. Dat doen wij dagelijks in de praktijk voor onze klanten en via een breed scala aan gecertificeerde, technische en praktische trainingen. Variërend van één tot vijf dagen. Alle trainingen worden zowel in het Nederlands als in het Engels aangeboden. Op ons kantoor in Amersfoort, in Leuven, of als maatwerk training op uw locatie. Ook online bieden we toegang tot onze opleidingen.

Een training doorlopen is altijd van waarde. Een training bij Polteq doorlopen, betekent dat u een hoogwaardige opleiding heeft gevolgd bij een testbedrijf met een naam in het testvak. Polteq is de grootste aanbieder van testopleidingen. Deelnemers worden automatisch lid van ons netwerk. Zo blijft u ook na de opleiding in contact met deelnemers en alumni.

Overzicht Opleidingen

Download

Klik op een logo voor meer informatie*

Vragen of meer weten?

Wilt u meer informatie, of nader kennismaken met Polteq Opleidingen? Neem gerust contact op, wij helpen u graag.

Anke Lambrechts of Erik Runhaar

training@polteq.com

+31 (0) 33 277 35 22 Meer informatie

Gevonden opleidingen

Certificeringstrainingen

Technische trainingen

Testverbeteringstrainingen

Praktische trainingen

“Testen en kwaliteit liggen in elkaars verlengde. Dan heb je dus professionals nodig en Polteq levert die. Polteq denkt vooruit en met de veranderende wereld mee.”

Frans Pleij

IT Manager Aegon

Bekijk meer testimonials

Zij gingen u voor

“Het nieuwe Wie is de Mol seizoen begon fantastisch, met de compleet vernieuwde WIDM-app. Een vlekkeloze start met een record aantal spelers voor de eerste aflevering.

Finus Tromp

hoofd interactieve Media AVROTROS

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Nieuwsbrief