Werken bij Polteq: testprofessionals met verschillende expertises
Delen Printen E-mail

In dit artikel vertelt Mobile Test Engineer Atila Akdan, werkzaam in de Unit West, over werken bij Polteq.

De IT is een breed begrip en je kunt er allerlei kanten mee op. Tijdens mijn opleiding Informatie Management in 2006 begon mijn IT-carrière vooral aan de ‘business’ kant. Ik heb vele rollen mogen vervullen zoals o.a. projectleider en informatie analist. Ik wist dat ik meer met de techniek wilde doen, zien wat er gebeurt achter de schermen. In 2015 kreeg ik de kans om te werken als software tester bij Parkmobile. Ik had mijn roeping in de IT gevonden! Ik heb daar 3 jaar gewerkt aan leuke projecten waarbij ik vooral native apps, API’s en back-end systemen heb getest. Vervolgens heb ik mijn carrière voortgezet bij andere bedrijven met opdrachten bij o.a. de NS en KLM.

Het leukste aspect van mijn werk is dat ik bij elke opdracht in een totaal andere omgeving terecht kom. Andere apps en tooling, maar ook een andere manier van werken. Ik vind het leuk om te ontdekken hoe een bedrijf haar IT processen heeft ingericht en hoe dat dan werkt. Ik leer daar elke keer weer enorm veel van. Zo blijf ik mezelf ontwikkelen en bouw ik nieuwe ervaringen op.

Jaren geleden kwam ik Polteq al tegen in mijn zoektochten naar vakinhoudelijke opleidingen.  Polteq biedt haar medewerkers alle mogelijkheid om zichzelf te ontwikkelen in het testvak. Er zijn testprofessionals met verschillende expertisegebieden in dienst waardoor kennisdeling heel makkelijk is. Wil je iets weten over (mobile) testautomatisering, performance testen of security testen? Vraag het een collega! Er is altijd iemand die je er van alles over kan vertellen.Atila Akdan

In ‘normale’ tijden komt Unit West regelmatig bij elkaar tijdens een gezellig etentje en drankje in Amsterdam. Dan vertelt iedereen kort over zijn/haar opdracht zodat we weten wat iedereen bezighoudt. Dat is altijd leuk. Helaas hebben we dat de afgelopen tijd moeten missen vanwege Corona. De gezellige bijeenkomsten houden we nu online. Gewoon even kletsen of iemand organiseert een pubquiz.

Atila Akdan

 

Meer informatie

Heeft u een vraag of wilt u een vrijblijvende afspraak maken? Laat hieronder uw gegevens achter, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op. U kunt ons natuurlijk ook bellen:

+31 (0) 33 277 35 22 (Nederland)
+32 (0) 16 39 48 04 (België)

Hoe wij dat doen?
Lees meer
Focus
Focus
Vakmanschap
Vakmanschap
Kennisdeling
Kennisdeling
Persoonlijk
Persoonlijk
Lokaal
Lokaal
Oprecht
Oprecht
Plezier
Plezier
Meer
Deze website is gerealiseerd door Webheads.

Neem contact op!