Nieuwe Polteq Opleidingsbrochure | Polteq, specialist in software testen
Delen Printen E-mail

Tweemaal per jaar verscheen de Polteq Opleidingsbrochure. De opleidingsbrochure was een document, dat voor elke opleiding van Polteq een gedetailleerd overzicht gaf over de inhoud en de leerdoelen. Deze brochure heeft vele klanten kunnen helpen bij het selecteren van een goede opleiding, passend bij hun behoefte op hun moment. Echter, opleidingen worden steeds vaker via internet gezocht en geboekt, waardoor de opleidingsbrochure niet meer in die behoefte voorzag.

Polteq wil op een geheel eigen manier toch iedereen een overzicht bieden van de opleidingen die zij in haar trainingsaanbod heeft zitten. Daarom is Polteq begonnen de opleidingsbrochure te vernieuwen en te moderniseren. In de brochure vindt u niet meer elke training tot in detail uitgelicht. Vooral de hoofdlijnen en opleidingsrichtingen van de trainingen worden naast elkaar gezet in een overzichtelijk geheel. Gegroepeerd rondom specifieke categorieën. Hiermee is de opleidingsbrochure iets geworden wat helpt bij de oriëntatie op opleidingsrichtingen en varianten. De details van de opleidingen kunnen dan op onze website worden gevonden.

De opleidingsbrochure is een inhoudelijke brochure geworden, waar elke klant zijn training in kan vinden in relatie tot zijn of haar testrol. In de brochure vindt u een overzicht met de volgende categorisering:

 • Certificeringstrainingen;
 • Technische trainingen;
 • Testverbeteringstrainingen;
 • Praktische trainingen.

Polteq heeft behalve een nieuwe brochure ook haar trainingsaanbod aangepast en gemoderniseerd. Om een voorbeeld te noemen: De ISTQB Foundation is van de grond af gemoderniseerd. In 2018 is een nieuwe syllabus uitgekomen. Om te kunnen voldoen aan de nieuwe leereisen moest de opleiding worden aangepast. Dit leidde ertoe, dat Polteq haar training volledig opnieuw heeft opgebouwd. De nieuwe ISTQB Foundation training is interactiever geworden. Hij is helemaal ingericht op de manier waarop Polteq haar moderne trainingen aanbiedt: Leren door doen.

We hebben daarnaast onze training Praktisch BDD (Behaviour Driven Development) zodanig flexibel gemaakt, dat de deelnemer er in meerdere smaken aan mee kan doen. Zowel met Java/Cucumber als met C#/SpecFlow kan men deelnemen aan deze training. Er wordt gewerkt aan nog een variant. Heel praktisch dus.

Ten slotte is er nog een nieuwe training in ons aanbod opgenomen namelijk Exploratory Testen. Exploratory Testen geeft bij velen nog vaak het onterechte gevoel, dat er voor testen geen aanpak meer nodig is. Het gevoel dat men is overgeleverd aan de ervarenheid van de tester voor de kwaliteit en de dekking van de test. In de training Exploratory Testen laat Polteq zien dat en hoe creativiteit, intuïtie, kennis en vaardigheden worden aangesproken als gemeenschappelijke kwaliteiten voor een hoogwaardige test.

Door deze stap bewijst Polteq opnieuw dat zij nummer 1 is in opleidingen en helemaal up-to-date.

Klik op de links om de nieuwe brochure Testopleidingen te downloaden en een overzicht van de opleidingen en cursusdata te downloaden.  Ook kunt u een papieren versie aanvragen bij: opleidingen@polteq.com Dan krijgt u hem zo snel mogelijk toegestuurd.

Opleidingsdata 2019

Klik op de afbeelding om het overzicht van de opleidingsdata t/m juli 2019 te downloaden.

De voorpagina van de opleidingsbrochure van Polteq

Klik op de afbeelding om de Polteq Opleidingsbrochure te downloaden.

 

Meer informatie

Heeft u een vraag of wilt u een vrijblijvende afspraak maken? Laat hieronder uw gegevens achter, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op. U kunt ons natuurlijk ook bellen:

+31 (0) 33 277 35 22 (Nederland)
+32 (0) 16 39 48 04 (België)

  Uw gegevens gebruiken wij alleen voor een correcte afhandeling van uw vraag. Lees voor meer informatie onze privacyverklaring.

  Hoe wij dat doen?
  Lees meer
  Focus
  Focus
  Vakmanschap
  Vakmanschap
  Kennisdeling
  Kennisdeling
  Persoonlijk
  Persoonlijk
  Lokaal
  Lokaal
  Oprecht
  Oprecht
  Plezier
  Plezier
  Meer
  Deze website is gerealiseerd door Webheads.

  Neem contact op!