Basisvaardigheden voor testers in Continuous Integration | Polteq, specialist in software testen
Delen Printen E-mail

Nieuwe Polteq training

Vrijwel elke organisatie gebruikt tegenwoordig Continuous Integration (CI), waarbij tools  als Jenkins, Bamboo of CircleCI worden ingezet. Ontwikkelaars gebruiken Continuous Integration zodat ze minder handmatige stappen nodig hebben om hun code te compileren. Het automatiseren van stappen binnen het ontwikkelproces leidt tot snellere feedback op hun werk. Testers zullen mee moeten gaan met deze ontwikkeling.

Het is vooral van belang om te begrijpen wat er gebeurt bij Continuous Integration en welke invloed dit heeft op het testvak. Denk hierbij aan inzicht krijgen in welke tests er op welk niveau worden uitgevoerd. Een goed begrip van Continuous Integration zorgt ervoor dat testers efficiënter kunnen werken. Daarnaast moeten ook testers steeds vaker met Continuous Integration tooling kunnen werken om bijvoorbeeld tests automatisch uit te voeren.

Daarom heeft Polteq de nieuwe training ‘Basisvaardigheden voor testers in Continuous Integration’ ontwikkeld. Deelnemers aan deze eendaagse training worden middels een mix van theorie en praktijk wegwijs gemaakt in de wereld van Continuous Integration. De tool die we bij deze training gebruiken, is Jenkins (https://jenkins.io/).

De doelgroep voor deze training bestaat uit testprofessionals die weinig tot geen ervaring hebben met Continuous Integration. Voorkennis is niet vereist.

Klik hier voor meer informatie over deze training of om u direct in te schrijven.

Meer informatie

Heeft u een vraag of wilt u een vrijblijvende afspraak maken? Laat hieronder uw gegevens achter, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op. U kunt ons natuurlijk ook bellen:

+31 (0) 33 277 35 22 (Nederland)
+32 (0) 16 39 48 04 (België)

  Uw gegevens gebruiken wij alleen voor een correcte afhandeling van uw vraag. Lees voor meer informatie onze privacyverklaring.

  Hoe wij dat doen?
  Lees meer
  Focus
  Focus
  Vakmanschap
  Vakmanschap
  Kennisdeling
  Kennisdeling
  Persoonlijk
  Persoonlijk
  Lokaal
  Lokaal
  Oprecht
  Oprecht
  Plezier
  Plezier
  Meer
  Deze website is gerealiseerd door Webheads.

  Neem contact op!