Webinar 'Keep CALMS bij Agile/DevOps transformaties'

Dit evenement is afgelopen

Volg het webinar:
‘Keep CALMS bij Agile/DevOps transformaties’

Aangejaagd door nieuwe technologische ontwikkelingen en ‘Digitale Transformatie’, verandert technologie hoe we vandaag de dag leven, hoe organisaties opereren en hoe zij waarde toevoegen aan hun omgeving. Nieuwe technologieën zoals SaaS, IoT, Cloud en Mobile drijven innovatie aan en in combinatie met de toenemende hoeveelheden aan data (i.e. inzichten) zorgt dit voor hogere klantverwachtingen. Om te kunnen omgaan met onze alsmaar sneller veranderende omgeving, zijn onderzoek (experimenteren) en wendbaarheid (agility) onmisbaar geworden. In de zoektocht om steeds meer toegevoegde waarde te kunnen blijven bieden aan hun klanten en stakeholders, transformeren steeds meer organisaties hun IT-operating model naar Agile/DevOps werkwijzen.

Hoe zorg je er nu voor als organisatie dat deze nieuwe Agile/DevOps wijze van werken succesvol wordt en je maximale toegevoegde waarde biedt aan je klanten en stakeholders?

In de komende maanden organiseert Polteq een driedelige serie aan webinars rondom het thema Agile/DevOps transformatie. In dit drieluik nemen we je mee in de verschillende aspecten die bij het transformeren naar en/of verder verbeteren van uw Agile/DevOps IT-operating model komen kijken. We zien bij Agile/DevOps transformaties in de praktijk dat proces en technologie veel aandacht krijgen. Echter lost Agile/DevOps niet enkel procesmatige en/of technische problemen op, maar met name ook menselijke problemen. Het is daarom van belang om Agile/DevOps transformaties over meerdere assen in te zetten. Dit kan aan de hand van het CALMS-framework. CALMS staat voor Cultuur, Automation, Lean IT, Measure en Sharing en dekt de mens-, proces- en technologiekant van het IT-operating model.

Het programma

Op donderdag 24 november behandelen we, in ons eerste webinar “Keep CALMS while transforming to Agile/DevOps”, het CALMS-framework en de rol van Cultuur in Agile/DevOps transformaties. In de opvolgende Webinars gaan we verder in op de overige aspecten binnen het framework. Polteq collega’s Robin Oduber (Manager Technologie & Business Development) en Erik Runhaar (Manager Opleidingen) beantwoorden in dit webinar o.a. de volgende vragen en onderwerpen:

 • Wat is het belang van Agile/DevOps in het huidige Digitale Transformatie tijdperk?
 • Waar moet je aan denken bij het transformeren naar een Agile/DevOps IT-operating model?
 • Waarom is het zo belangrijk om verbetering over meerdere assen in te zetten?
 • Wat is het CALMS-framework?
 • Hoe kan CALMS mijn organisatie helpen bij het transformeren naar en/of verbeteren van mijn Agile/DevOps IT-operating model?
 • Wat is het belang van Cultuur in dit verband?

Voor wie?

Dit webinar is interessant voor iedere stakeholder die betrokken is bij de ontwikkeling van digitale toepassingen in Agile en/of DevOps omgevingen, zowel binnen een team of voor een gehele organisatie. Stakeholders zoals Business en/of IT (Operations)-managers, marketingmanagers, tribe en/of chapter leaders, maar ook professionals met een directe rol in IT-ontwikkeltrajecten zoals product owners, scrum masters, developers, testers, informatieanalisten en designers.

Meld u aan!

Klik HIER om u aan te melden voor het webinar!

Na aanmelden ontvangt u automatisch een bevestiging en een link naar het webinar.

 

Agenda

 • Opleidingen
 • Testevenementen
 • 22 mei
  Gebruikersacceptatietesten
  NL Amersfoort en/of online
 • 28 mei
  ISTQB® Certified Tester – Usability Testing (CT-UT)
  NL Leuven
 • 03 jun
  SCRUM Game
  NL Amersfoort
 • 30 mei
  Gratis webinar “How to change Usability from a law enforced cost item into a Value-Added Asset?”
  NL Online
Hoe wij dat doen?
Lees meer
Focus
Focus
Vakmanschap
Vakmanschap
Kennisdeling
Kennisdeling
Persoonlijk
Persoonlijk
Lokaal
Lokaal
Oprecht
Oprecht
Plezier
Plezier
Meer
Deze website is gerealiseerd door Webheads.

Neem contact op!