Gratis webinar Continuous Mobile Testing | Polteq, specialist in software testen

Dit evenement is afgelopen

Dinsdag 30 juni: 12.30 – 13.30 uur

Mobile Testing binnen Agile Software DevelopmentGratis webinar Mobile Testing: Continuous Mobile Testing in Agile Software Development

We kunnen er niet meer omheen:  in de nieuwe ‘anderhalve meter economie’ is vrijwel geen plaats voor ‘contactrijk’ zaken doen. Organisaties die met thuiswerken en ‘contactarm’ handelen hun business kunnen voortzetten en haar klanten in behoeften kunnen blijven voorzien, hebben relatief veel meer kans van slagen. Informatietechnologie was en is hier de oplossing voor. Trends als ‘Digitale Transformatie’, ‘Digital Twins’, Internet of Things, ‘Mobile First’ en ‘Hyperconnectedness’ deden al hun intrede. De verspreiding en/of gevolgen van het Corona-virus brengen de implementaties van deze trends in een stroomversnelling.

De noodzaak van het hebben van een Digital Transformation bedrijfsstrategie met een ‘Mobile First’ aanpak is groter dan ooit. Alleen het aanbieden van mobiele toepassingen is niet voldoende. De enorme toename in concurrentie zorgt ervoor dat voor iedere klantbehoefte, tientallen apps van verschillende aanbieders bestaan die in deze behoefte kunnen voorzien.Een effectieve en efficiënte mobile aanpak is cruciaal in het streven naar een 5-sterren app in de App en/of Play Store.

Wat komt er kijken bij Mobile Testing? Een mobile tester dient allereerst de (behoeften van) de eindgebruikers van de app goed te kennen. Hij of zij kent de verschillende contexten van de app en weet de verschillen tussen de gebruikte ontwikkelplatformen en verschillende types en fabrikanten (merken) van mobile devices. Maar hoe vertaalt hij/zij de requirements naar verschillende perspectieven? En hoe zet hij/zij Mobile Test Automation in?

Om u te laten zien hoe uw organisatie kan profiteren van continuous mobile testing, organiseert Polteq op dinsdag 30 juni aanstaande het gratis Webinar “Continuous Mobile Testing”.

Polteq collega’s Robin Oduber, Unitmanager Technische Unit en Robby Wiegmans, mobile testexpert binnen Polteq, beantwoorden boven- en onderstaande vragen:

 • Waarom Mobile Testing?
 • Waarin verschilt het testen binnen een Mobile First strategie van regulier software testen?
 • Wat komt er kijken bij Mobile Testing en het opzetten van een effectieve Mobile Test aanpak?
 • Hoe kan mijn organisatie zo goed mogelijk inspelen op de behoeften van de eindgebruiker?
 • Wat is de rol en positie van Mobile Test Automation binnen een continuous aanpak?

Gedurende het Webinar nemen wij u mee in de wereld van Mobile Testing binnen Agile Software Development waarin teams op elk gewenst moment naar productie willen en kunnen gaan.

Het webinar is bedoeld voor iedereen die medebepalend is voor de scope van IT-projecten en programma’s, sprints, program increments, etc. (bijvoorbeeld business stakeholders, IT managers, product owners, scrum masters, tribe en/of chapter leaders), of voor wie direct betrokken is bij de uitvoer ervan (bijvoorbeeld developer, testanalist, -coördinator of -manager).

Het webinar vindt online plaats middels Microsoft Teams op dinsdag 30 juni a.s. van 12:30 tot 13:30 uur. Deelname aan het Webinar is gratis en vereist geen installatie van de Microsoft Teams App. Deelnemers zonder Microsoft Teams kunnen inbellen via de eigen internetbrowser.

Meld u aan via het formulier aan de rechterkant. Na aanmelding ontvangt u van ons per e-mail de benodigde link.

Agenda

 • Opleidingen
 • Testevenementen
 • 17 jul
  DevOps – Quality for Cross-Functional Teams (TMAP)
  NL Amersfoort en/of online
 • 18 jul
  TI4Agile: Tests Optimaliseren binnen Agile Omgevingen
  NL Amersfoort en/of online
 • 22 jul
  End to End (E2E) Testen
  EN Amersfoort en/of online
Hoe wij dat doen?
Lees meer
Focus
Focus
Vakmanschap
Vakmanschap
Kennisdeling
Kennisdeling
Persoonlijk
Persoonlijk
Lokaal
Lokaal
Oprecht
Oprecht
Plezier
Plezier
Meer
Deze website is gerealiseerd door Webheads.

Neem contact op!