Marjolein Steyerberg | Polteq, specialist in software testen

Marjolein Steyerberg

Marjolein Steyerberg heeft na haar studie Natuurkunde voor het testvak gekozen. Door het met Martin Pol mede organiseren van het inhoudelijke programma van de EuroSTAR conferentie is haar interesse in het vakgebied verder versterkt. Vervolgens is zij als testprofessional werkzaam geweest en heeft zij bijgedragen aan een groot aantal testprojecten bij diverse organisaties. Ook is zij als adviseur betrokken geweest bij het verbeteren van testprocessen bij een aantal (internationale) organisaties.

Martin Pol en Marjolein Steyerberg, de oprichters van Polteq

Martin Pol en Marjolein Steyerberg, de oprichters van Polteq

Martin en Marjolein hebben in 2000 Polteq Test Services BV opgericht. Daar waar Martin zijn grote kennis van en visie op de ontwikkeling van het testvak heeft ingebracht, is Marjolein verantwoordelijk geweest voor het opzetten van de interne organisatie en de algehele aansturing van de onderneming. Mede onder haar leiding is het Polteq gegroeid van 2 naar 170+ medewerkers in Nederland en België.

Marjolein heeft in 2010 de directievoering van Polteq overgedragen om meer tijd te kunnen besteden aan haar gezin met vier kinderen. Sindsdien is zij actief betrokken gebleven bij het ondersteunen van het management van Polteq.

Meer informatie

Heeft u een vraag of wilt u een vrijblijvende afspraak maken? Laat hieronder uw gegevens achter, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op. U kunt ons natuurlijk ook bellen:

+31 (0) 33 277 35 22 (Nederland)
+32 (0) 16 39 48 04 (België)

Hoe wij dat doen?
Lees meer
Focus
Focus
Vakmanschap
Vakmanschap
Kennisdeling
Kennisdeling
Persoonlijk
Persoonlijk
Lokaal
Lokaal
Oprecht
Oprecht
Plezier
Plezier
Meer
Deze website is gerealiseerd door Webheads.

Neem contact op!