Marjolein Steyerberg | Polteq, specialist in software testen

Marjolein Steyerberg

Marjolein Steyerberg heeft na haar studie Natuurkunde voor het testvak gekozen. Door het met Martin Pol mede organiseren van het inhoudelijke programma van de EuroSTAR conferentie is haar interesse in het vakgebied verder versterkt. Vervolgens is zij als testprofessional werkzaam geweest en heeft zij bijgedragen aan een groot aantal testprojecten bij diverse organisaties. Ook is zij als adviseur betrokken geweest bij het verbeteren van testprocessen bij een aantal (internationale) organisaties.

Martin Pol en Marjolein Steyerberg, de oprichters van Polteq

Martin Pol en Marjolein Steyerberg, de oprichters van Polteq

Martin en Marjolein hebben in 2000 Polteq Test Services BV opgericht. Daar waar Martin zijn grote kennis van en visie op de ontwikkeling van het testvak heeft ingebracht, is Marjolein verantwoordelijk geweest voor het opzetten van de interne organisatie en de algehele aansturing van de onderneming. Mede onder haar leiding is het Polteq gegroeid van 2 naar 170+ medewerkers in Nederland en België.

Marjolein heeft in 2010 de directievoering van Polteq overgedragen om meer tijd te kunnen besteden aan haar gezin met vier kinderen. Sindsdien is zij actief betrokken gebleven bij het ondersteunen van het management van Polteq.

Meer informatie

Heeft u een vraag of wilt u een vrijblijvende afspraak maken? Laat hieronder uw gegevens achter, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op. U kunt ons natuurlijk ook bellen:

+31 (0) 33 277 35 22 (Nederland)
+32 (0) 16 39 48 04 (België)

  Uw gegevens gebruiken wij alleen voor een correcte afhandeling van uw vraag. Lees voor meer informatie onze privacyverklaring.

  Hoe wij dat doen?
  Lees meer
  Focus
  Focus
  Vakmanschap
  Vakmanschap
  Kennisdeling
  Kennisdeling
  Persoonlijk
  Persoonlijk
  Lokaal
  Lokaal
  Oprecht
  Oprecht
  Plezier
  Plezier
  Meer
  Deze website is gerealiseerd door Webheads.

  Neem contact op!