Replay Webinar 'Hoe kom je tot een kwalitatief goede Mobile Teststrategie? ​​​​​​​Het belang van een mobile mindset!' | Polteq, specialist in software testen
Delen Printen E-mail

Hoe lever je een kwalitatief goede mobile app door het maken van de juiste keuzes in je teststrategie?

Op donderdag 30 november behandelden we tijdens het Polteq webinar hoe je tot kwalitatief goede Mobile Teststrategie komt en wat het belang is van een mobile mindset.
Ook behandelden we het toenemende belang van (de ontwikkeling van) mobiele toepassingen – zoals mobiele apps – in de hedendaagse digitale wereld.
In dit webinar gingen we in op waarom Mobile Testing een aparte discipline en specialisatie is binnen de wereld van softwarekwaliteit en namen we je mee in hoe je tot een kwalitatief goede Mobile Teststrategie en aanpak kunt komen.

Het programma
Polteq collega’s Mark van ’t Veer, Tim Gravemaker, Remco Neve en Robin Oduber beantwoordden in dit webinar onder andere de volgende vragen en onderwerpen:

 • Wat is het belang van Mobile binnen de hedendaagse opmars van Digitale Transformatie?
 • Wat maakt het ontwikkelen van mobile apps anders dan reguliere softwareontwikkeling?
 • Wat is het belang van een goede mobile teststrategie en hoe kom je tot een goede mobile testaanpak?
 • Hoe kan je de kwaliteit binnen je mobile app development proces verhogen?
 • Hoe kan Polteq je hierbij helpen?

Voor wie?
Dit webinar is interessant voor iedere stakeholder die betrokken is bij de ontwikkeling van mobiele toepassingen, zoals mobile apps (software), zowel binnen een team als voor een gehele organisatie, bijvoorbeeld Business en/of IT-managers, alsook professionals met een directe rol in mobile app ontwikkeltrajecten zoals product owners, scrum masters, developers, testers, informatieanalisten en designers.

Bekijk de replay van het webinar hier.

Meer informatie

Heeft u een vraag of wilt u een vrijblijvende afspraak maken? Laat hieronder uw gegevens achter, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op. U kunt ons natuurlijk ook bellen:

+31 (0) 33 277 35 22 (Nederland)
+32 (0) 16 39 48 04 (België)

  Uw gegevens gebruiken wij alleen voor een correcte afhandeling van uw vraag. Lees voor meer informatie onze privacyverklaring.

  Hoe wij dat doen?
  Lees meer
  Focus
  Focus
  Vakmanschap
  Vakmanschap
  Kennisdeling
  Kennisdeling
  Persoonlijk
  Persoonlijk
  Lokaal
  Lokaal
  Oprecht
  Oprecht
  Plezier
  Plezier
  Meer
  Deze website is gerealiseerd door Webheads.

  Neem contact op!