Terugblik op de Polteq Conferentie 2023 | Polteq, specialist in software testen
Delen Printen E-mail

Eenvoud in Complexiteit

Op een stralende dinsdag 13 juni vond de Polteq Conferentie van 2023 plaats, een dag vol ontmoetingen, inspiratie en kennisdeling. Het thema van dit jaar, ‘Eenvoud in Complexiteit’, belichtte de uitdagingen en nuances van softwaretesten en benadrukte het belang van eenvoud voor een optimale gebruikerservaring.

De Polteq Conferentie is niet alleen een gezellige dag voor collega’s om bij te praten, maar ook een platform waarin we elkaar uitdagen en onze onderscheidende kennis en vaardigheden delen. Het is een traditie die Polteq uniek maakt en bijdraagt aan de ontwikkeling van ons vakgebied.

Met een indrukwekkende keynote presentatie van voormalig Olympisch zwemmer Benno Kuipers, werden we meegenomen in zijn persoonlijke successen en teleurstellingen als topsporter. Vervolgens konden de deelnemers kiezen uit acht inspirerende presentaties van Polteq-collega’s en deelnemen aan vier boeiende workshops.

Deze conferentie bood ons de gelegenheid om keuzes te maken, zowel in onze carrières als tijdens het evenement zelf. We moesten bepalen welke tracks en workshops we wilden volgen, wetende dat elke keuze unieke ervaringen en inzichten met zich meebracht. Dit benadrukte het belang van samenwerking en het delen van kennis binnen ons netwerk.

De dag werd afgesloten met een gezellige barbecue, waarbij er volop ruimte was voor informele gesprekken en het versterken van de onderlinge band. Met voldoening kijken we terug op een zeer geslaagde conferentie, waarin we niet alleen onze professionele groei bevorderden, maar ook het sociale aspect van ons vakgebied beleefden.

De Polteq Conferentie van 2023 heeft ons wederom laten zien dat eenvoud in complexiteit een centrale rol speelt in ons werk. Door elkaar te blijven uitdagen, te blijven leren en elkaar te ondersteunen, kunnen we onze bijdrage leveren aan de kwaliteit van software en de ultieme gebruikerservaring realiseren.

Bekijk hier de aftermovie van deze geslaagde dag.

Meer informatie

Heeft u een vraag of wilt u een vrijblijvende afspraak maken? Laat hieronder uw gegevens achter, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op. U kunt ons natuurlijk ook bellen:

+31 (0) 33 277 35 22 (Nederland)
+32 (0) 16 39 48 04 (België)

  Uw gegevens gebruiken wij alleen voor een correcte afhandeling van uw vraag. Lees voor meer informatie onze privacyverklaring.

  Hoe wij dat doen?
  Lees meer
  Focus
  Focus
  Vakmanschap
  Vakmanschap
  Kennisdeling
  Kennisdeling
  Persoonlijk
  Persoonlijk
  Lokaal
  Lokaal
  Oprecht
  Oprecht
  Plezier
  Plezier
  Meer
  Deze website is gerealiseerd door Webheads.

  Neem contact op!