Agile en testen: wat kan er beter? | Polteq, specialist in software testen
Delen Printen E-mail

Optimaliseren van testen in Agile omgevingen met TI4Agile

Ben je aan het werk op een Agile manier of stuur je teams aan die op een Agile manier werken? Vaak heb je dan het idee dat het allemaal wel wat beter kan. Het is echter lastig om de vinger op de zere plek te leggen.

Tijdens de eendaagse training optimaliseren van testen in Agile omgevingen (TI4Agile)  leer je de belangrijke aandachtsgebieden bij testen in Agile kennen en gaan we per aandachtsgebied in op checks die je kunt doen. Een aanrader dus voor iedereen die met Agile en testen te maken krijgt!

Door te discussiëren over stellingen en problemen doe je ideeën op die je direct op de werkvloer kunt toepassen. Na de training ben je in staat om verbetermogelijkheden sneller te herkennen en beschik je over de kennis hoe je deze kunt benutten.

Natuurlijk gaat het niet alleen over testen, maar ook over samenwerken, plannen en wat je van anderen mag verwachten. Zes van de twaalf aandachtsgebieden zijn meer algemeen van aard, terwijl de andere zes specifiek op testen gericht zijn. Deze samenstelling van aandachtsgebieden stelt je in staat om breder dan testen van meerwaarde te zijn.

Schrijf je nu in en leer meer over aandachtsgebieden als:

 • Stakeholder commitment
 • Teamwork
 • Omgevingen
 • Testproces
 • Testautomatisering
 • Regressie- en ketentesten

Meer informatie

Heeft u een vraag of wilt u een vrijblijvende afspraak maken? Laat hieronder uw gegevens achter, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op. U kunt ons natuurlijk ook bellen:

+31 (0) 33 277 35 22 (Nederland)
+32 (0) 16 39 48 04 (België)

  Uw gegevens gebruiken wij alleen voor een correcte afhandeling van uw vraag. Lees voor meer informatie onze privacyverklaring.

  Hoe wij dat doen?
  Lees meer
  Focus
  Focus
  Vakmanschap
  Vakmanschap
  Kennisdeling
  Kennisdeling
  Persoonlijk
  Persoonlijk
  Lokaal
  Lokaal
  Oprecht
  Oprecht
  Plezier
  Plezier
  Meer
  Deze website is gerealiseerd door Webheads.

  Neem contact op!