Agile en testen: wat kan er beter? | Polteq, specialist in software testen
Delen Printen E-mail

Optimaliseren van testen in Agile omgevingen met TI4Agile

Ben je aan het werk op een Agile manier of stuur je teams aan die op een Agile manier werken? Vaak heb je dan het idee dat het allemaal wel wat beter kan. Het is echter lastig om de vinger op de zere plek te leggen.

Tijdens de eendaagse training optimaliseren van testen in Agile omgevingen (TI4Agile)  leer je de belangrijke aandachtsgebieden bij testen in Agile kennen en gaan we per aandachtsgebied in op checks die je kunt doen. Een aanrader dus voor iedereen die met Agile en testen te maken krijgt!

Door te discussiëren over stellingen en problemen doe je ideeën op die je direct op de werkvloer kunt toepassen. Na de training ben je in staat om verbetermogelijkheden sneller te herkennen en beschik je over de kennis hoe je deze kunt benutten.

Natuurlijk gaat het niet alleen over testen, maar ook over samenwerken, plannen en wat je van anderen mag verwachten. Zes van de twaalf aandachtsgebieden zijn meer algemeen van aard, terwijl de andere zes specifiek op testen gericht zijn. Deze samenstelling van aandachtsgebieden stelt je in staat om breder dan testen van meerwaarde te zijn.

Schrijf je nu in en leer meer over aandachtsgebieden als:

  • Stakeholder commitment
  • Teamwork
  • Omgevingen
  • Testproces
  • Testautomatisering
  • Regressie- en ketentesten

Meer informatie

Heeft u een vraag of wilt u een vrijblijvende afspraak maken? Laat hieronder uw gegevens achter, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op. U kunt ons natuurlijk ook bellen:

+31 (0) 33 277 35 22 (Nederland)
+32 (0) 16 39 48 04 (België)

Hoe wij dat doen?
Lees meer
Focus
Focus
Vakmanschap
Vakmanschap
Kennisdeling
Kennisdeling
Persoonlijk
Persoonlijk
Lokaal
Lokaal
Oprecht
Oprecht
Plezier
Plezier
Meer
Deze website is gerealiseerd door Webheads.

Neem contact op!