Leaders in software testing

TestNet

Leaders in software testing

TestNet

Polteq is ook in 2018 weer hoofdsponsor van zowel het Voor- als Najaarsevenement van TestNet.

  • Voorjaarsevenement dinsdag 15 mei
  • TestNet Zomer Workshops 4 juli
  • Najaarsevenement woensdag 10 oktober

Op woensdag 4 juli vinden de TestNet Zomer Workshops plaats. Ruud Teunissen en Kees Blokland geven hier ’s middags de interactieve workshop Context Driven Testverbetering. Een interactieve workshop voor diegenen die vanuit testen willen inspelen op de vraag naar continue verbetering en verandering, waarbij vaak breder wordt gekeken dan testen zelf.
De workshop biedt een interactieve kennismaking met de mogelijkheden voor verbetering en verandering, toegespitst op de zorgpunten [steentjes in de schoen] die jullie aandragen. En is oplossingsgericht: samen vaststellen wat past in jullie situatie. Ruud en Kees gaan in op vragen over testverbetering bij onder meer Agile, DevOps, Mobile, Testautomatisering en CI/CD of een combinatie daarvan.

Rode draad in de workshop is de roadmap voor testverbetering die Polteq door de jaren heen continu heeft verbeterd en met succes heeft toegepast. De roadmap biedt handvatten om effectief en snel in te spelen op verandering in wisselende context.
Ingrediënten zijn afkomstig uit een palet aan verschillende aanpakken en modellen inclusief ervaringen, van waterval tot agile, van manueel tot geautomatiseerd, van backend tot mobile. Deze workshop geeft inzicht in de kenmerken van de verschillende aanpakken en stelt de deelnemers in staat om de beschikbare info/aanpak/modellen als gereedschapskist te gebruiken.

Voor meer informatie over TestNet en inschrijven voor de evenementen: www.testnet.org.

 

Agenda

Polteq (NL)Printerweg 523821 AD AmersfoortNederlandT +31 (0) 33 277 35 22E info@polteq.com
Polteq (BE)Interleuvenlaan 623001 Heverlee (Leuven)BelgiëT +32 (0) 16 39 48 04E infobe@polteq.com