Zuid-Nederland | Polteq, specialist in software testen

Zuid-Nederland

Om de week hebben we in Unit Zuid Polteq@TheOffice; wij komen samen op ons kantoor in Eindhoven om daar voor de klant aan de slag te gaan & kennis met elkaar te delen. Dit in combinatie met onze maandelijkse borrel bij één van de vele brouwerijen in het Zuiden zorgt ervoor dat wij een hechte club zijn samen en dan ook geregeld bij elkaar over de vloer komen voor verjaardagen.

Bereikbaarheid van onze vestiging in Eindhoven

U vindt ons in het Twinning Center Eindhoven op het TU/e Science Park. Op het TU-e terrein is Twinning Center gebouw 77. De receptie van het gebouw bevindt zich in gebouw 76 (De Catalyst) aan de Lismortel 31. Bezoekers dienen te parkeren in de parkeergarage (gebouw 75, gelegen aan De Horsten). Volg de borden ‘Parkeerplaats 8 + 9’).

Met het openbaar vervoer
NS station Eindhoven CS (20 minuten lopen).

De Technische Universiteit Eindhoven is uitstekend  bereikbaar met de trein. Alle universiteitsgebouwen liggen vlakbij het NS-station Eindhoven. U gaat de perrontrap af, daarna rechtsaf  naar de uitgang aan de noordzijde (busstation).

U steekt hier de Fellenoord/prof. Dr. Dorgelolaan over. U volgt het pad over het water (Limbopad), dit blijft u volgen totdat u het hoofdgebouw van de TU/e ziet. Hier loopt u onderdoor en volgt deze lange bomenlaan (De Zaale).

Als u op het TU/e Science Park aankomt, volgt u de plattegronden op de zuilen om uw weg te vervolgen. Gebruik het gebouwnummer, de gebouwnaam en interne straatnaam van degene waar u op bezoek gaat.

Klik op de Plattegrond

Bekijk de lijst met interne adressen op gebouwnaam of op gebouwnummer. De plattegronden zijn geplaatst in de kijkrichting, waardoor u beter de omgeving herkent.

De plattegronden geven de omgeving aan waar u bent en tonen in een cirkel de informatie op loopafstand van 5 minuten. Nadat u 5 minuten in de juiste richting hebt gelopen, geven volgende plattegronden het aansluitende gebied aan in een cirkel van 5 minuten. U wordt begeleid totdat u het betreffende gebouw bereikt.

U kunt zich melden bij de receptie van Gebouw Catalyst, grenzend aan gebouw Twinning Center.

Routebeschrijving

Unitmanager

Hans Rombouts
E-mailhans.rombouts@polteq.com
Telefoon+31 6 53 18 42 04

Accountmanager

Ben Paters
E-mailben.paters@polteq.com
Telefoon+31 6 20 26 74 05

Meer informatie

Heeft u een vraag of wilt u een vrijblijvende afspraak maken? Laat hieronder uw gegevens achter, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op. U kunt ons natuurlijk ook bellen:

+31 (0) 33 277 35 22 (Nederland)
+32 (0) 16 39 48 04 (België)

  Uw gegevens gebruiken wij alleen voor een correcte afhandeling van uw vraag. Lees voor meer informatie onze privacyverklaring.

  Hoe wij dat doen?
  Lees meer
  Focus
  Focus
  Vakmanschap
  Vakmanschap
  Kennisdeling
  Kennisdeling
  Persoonlijk
  Persoonlijk
  Lokaal
  Lokaal
  Oprecht
  Oprecht
  Plezier
  Plezier
  Meer
  Deze website is gerealiseerd door Webheads.

  Neem contact op!