Polteq Online | Polteq, passie voor testen

Polteq Online

Polteq online kennisdeling

Al onze trainingen die zijn ingepland tot en met juli worden ONLINE gegeven.

Deze online trainingen worden ‘live’ gegeven door een trainer en zijn vergelijkbaar met onze reguliere klassikale trainingen. U volgt de lessen samen met enkele andere cursisten en er is voortdurend contact en interactie mogelijk met de trainer.

Kijk voor het volledige overzicht van deze online trainingen in onze  OPLEIDINGSAGENDA

Unieke garantie: niet tevreden over de online training, dan mag u op een later tijdstip kosteloos de ‘gewone’ klassikale training bijwonen!

Wilt u op de hoogte gehouden worden van ons online aanbod, dan kunt u ons ook uw gegevens mailen.
Wij houden u dan op de hoogte.

Er zijn nog enkele plekken vrij voor de online ISTQB Foundation training op 1, 2 en 3 juli a.s.!

Polteq online testdiensten

Veel bedrijven hebben te maken met een nieuwe manier van werken. Heeft u testcapaciteit nodig, maar kunt of wilt u in deze onzekere tijd geen nieuwe mensen aannemen? Vanuit Polteq kunnen we iets voor u betekenen.

Wij helpen u met tijdelijke en flexibele inzet. Wij hebben zeer goede en communicatieve testers beschikbaar die tijdelijk ingezet kunnen worden en hun werkzaamheden remote kunnen uitvoeren.

Neem contact met ons op!Hulp nodig? Vraag het Anja, manager afdeling opleidingen

Heeft u een vraag over onze online testdiensten, trainingen of wilt u vrijblijvend de mogelijkheden bespreken? Neem dan contact op via het contactformulier op deze pagina en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. Ook zijn wij nog steeds gewoon bereikbaar via ons algemene telefoonnummer: 033 – 277 35 22

 

 

 

Meer informatie

Heeft u een vraag of wilt u een vrijblijvende afspraak maken? Laat hieronder uw gegevens achter, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op. U kunt ons natuurlijk ook bellen:

+31 (0) 33 277 35 22 (Nederland)
+32 (0) 16 39 48 04 (België)

Uw gegevens gebruiken wij alleen voor een correcte afhandeling van uw vraag. Lees voor meer informatie onze privacyverklaring.

Hoe wij dat doen?
Lees meer
Focus
Focus
Vakmanschap
Vakmanschap
Kennisdeling
Kennisdeling
Persoonlijk
Persoonlijk
Lokaal
Lokaal
Oprecht
Oprecht
Plezier
Plezier
Meer
Deze website is gerealiseerd door Webheads.

Neem contact op!