Uitreikingen cheques aan 10 goede doelen | Polteq, specialist in software testen
Delen Printen E-mail

KiKa

Het Prinses Máxima Centrum voor kinderoncologie is afgelopen tijd veelvuldig in het nieuws geweest om geld in te zamelen voor zogenaamde clean rooms. Deze zijn noodzakelijk voor het toepassen van immunotherapie, een zeer succesvolle behandeling voor kinderen met kanker waardoor hun genezingskennis toeneemt. Een van de belangrijke financiële bronnen voor het Prinses Máxima Centrum is Kinderen Kankervrij (KiKa). Om dit fantastische doel te ondersteunen heeft Polteq-collega Hans Rombouts het initiatief genomen om de Polteq-donatie van onze vestiging in Deventer aan hen te schenken.

Vorige maand is Hans bij Kika in Amsterdam op bezoek geweest waar hij werd ontvangen door Wilma. Vanuit KiKa begeleidt zij dit soort acties door donateurs.

“Donaties worden voornamelijk besteed aan onderzoeksprojecten, de bouw/verbouwing van het Prinses Maxima Centrum en de kosten voor alle onderzoekers. Daarnaast wordt dit geld ook besteed aan voorlichting en campagnes over kinderkanker. Ook wilde ze benadrukken dat er veel vrijwilligers zijn, die door het hele land voorlichting geven of helpen bij de campagnes en goede doelen acties.

Wilma heeft de cheque van Polteq met dankbaarheid in ontvangst genomen en zal deze een mooie plaats geven in het kantoor van KiKa. We zijn ervan overtuigd dat onze donatie goed besteed zal worden.”

Ronald McDonald Huis Maastricht

Onlangs is Bram Bronneberg (Manager Operations bij Polteq) hartelijk ontvangen door Aagje Wevers (Manager) en Patricia Messing-Schuyling (Assistent Manager) in het Ronald McDonald Huis in Maastricht. Het Huis wat hij met zijn gezin in 2018 als warm thuis heb mogen ervaren. Deze dames zorgen samen met hun collega MT leden en vrijwilligers dat de gasten, waarvan hun zieke kind in het MUMC verblijft, zich helemaal op hun gemak voelen tijdens hun verblijf in het Ronald McDonald Huis.

Het Ronald McDonald Kinderfonds zorgt er al meer dan 35 jaar voor dat zieke kinderen en hun familie dicht bij elkaar kunnen zijn. Zieke kinderen voelen zich namelijk beter met hun ouders, broertjes en zusjes in de buurt. Ouders houden de zorg beter vol met een rustplek dicht bij hun zieke kind. In Nederland heeft het fonds 11 huizen verspreid over het land die dit bieden en hebben ze in 2022 55.757 overnachtingen kunnen faciliteren!

“Mijn vrouw, oudste zoon en ik hebben aan den lijve ondervonden hoe belangrijk het warme thuis dichtbij je zieke kind kan zijn. Dit hebben wij mogen ervaren bij de vroeggeboorte van onze jongste zoon Cas. Die besloot in de 30e week niet meer te kunnen wachten en wilde ons graag al ontmoeten.

Onze donatie van €500,- wordt gebruikt om ruim een week aan overnachtingen voor een gezin mogelijk te maken in het Ronald McDonald huis Maastricht. Voor een gezin kost een overnachting €15,-, maar de daadwerkelijk kosten liggen veel hoger namelijk op €75,-. Het verschil van €60,- wordt door donateurs zoals wij bijgelegd.”

Meer informatie

Heeft u een vraag of wilt u een vrijblijvende afspraak maken? Laat hieronder uw gegevens achter, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op. U kunt ons natuurlijk ook bellen:

+31 (0) 33 277 35 22 (Nederland)
+32 (0) 16 39 48 04 (België)

  Uw gegevens gebruiken wij alleen voor een correcte afhandeling van uw vraag. Lees voor meer informatie onze privacyverklaring.

  Hoe wij dat doen?
  Lees meer
  Focus
  Focus
  Vakmanschap
  Vakmanschap
  Kennisdeling
  Kennisdeling
  Persoonlijk
  Persoonlijk
  Lokaal
  Lokaal
  Oprecht
  Oprecht
  Plezier
  Plezier
  Meer
  Deze website is gerealiseerd door Webheads.

  Neem contact op!