Polteq Conferentie: vóór en dóór Polteqers | Polteq, specialist in software testen
Delen Printen E-mail

Polteq Conferentie – Challenge day
“Daag ons uit”
Be an example to others – share your passion for testing

Kennisdeling is een van onze kernwaarden. We zien het als een belangrijk doel om kennisniveau in de markt te verhogen. Dit doen we door kennis te delen via onze vakinhoudelijke testopleidingen. En door vernieuwende ideeën en initiatieven van onze professionals te ondersteunen. Maar ook met onze presentaties en artikelen dragen we bij aan een hoger kennisniveau in de markt. We willen inspireren en geïnspireerd worden, uitdagen en uitgedaagd worden. Uiteindelijk groeien we daardoor allemaal: niet alleen wij als testers, maar ook onze klanten.

Een van de initiatieven waarover hierboven gesproken wordt, is de Polteq Conferentie. Een conferentie vóór en dóór Polteqers, Tijdens deze bijeenkomst, die dit jaar plaatsvindt op 7 juni, in het NBC in Nieuwegein, delen Polteq collega’s hun kennis en ervaring met elkaar.

Niet alleen de meer ervaren sprekers, maar ook onze aanstormende talenten krijgen op de Polteq Conferentie de kans om het podium te betreden.

Vanuit alle presentatievoorstellen is een veelbelovend en gevarieerd programma samengesteld. Een kleine greep uit de plenaire en parallelle sessies die op 7 juni gehouden gaan worden:

 • De implementatie van een pakket op CI/CD pipelines en testen;
 • Wat er allemaal bij komt kijken als je een Testgilde opricht;
 • De tester als Product Owner;
 • Kunstmatige Intelligentie voor testers;
 • De tester als Product Owner.

Meer informatie

Heeft u een vraag of wilt u een vrijblijvende afspraak maken? Laat hieronder uw gegevens achter, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op. U kunt ons natuurlijk ook bellen:

+31 (0) 33 277 35 22 (Nederland)
+32 (0) 16 39 48 04 (België)

  Uw gegevens gebruiken wij alleen voor een correcte afhandeling van uw vraag. Lees voor meer informatie onze privacyverklaring.

  Hoe wij dat doen?
  Lees meer
  Focus
  Focus
  Vakmanschap
  Vakmanschap
  Kennisdeling
  Kennisdeling
  Persoonlijk
  Persoonlijk
  Lokaal
  Lokaal
  Oprecht
  Oprecht
  Plezier
  Plezier
  Meer
  Deze website is gerealiseerd door Webheads.

  Neem contact op!