Leaders in software testing

Nieuw bij Polteq: workshop BI en Testen

Leaders in software testing

Nieuw bij Polteq: workshop BI en Testen

Nieuw bij Polteq: workshop BI en Testen
Business Intelligence Testen
20 februari 2017
0 reacties

Business Intelligence (BI) en Big Data applicaties worden meer en meer bij bedrijven ingezet. Niet alleen op strategisch niveau, maar ook de werkvloer zie je BI toepassingen verschijnen. Ook de consument maakt vaak ongemerkt gebruik van BI applicaties wanneer hij zijn gegevens opvraagt. De data blijkt dan uit een datalake te komen.

Nu BI en Big Data gemeengoed beginnen te worden en niet meer ‘een speeltje’ zijn van datastrategen en directie, worden de kwaliteitseisen die aan BI en Big Data applicaties en de data gesteld worden steeds hoger. Hier komt onze specialiteit om de hoek kijken: het testen en het borgen van de kwaliteit.

Polteq heeft een workshop BI en Testen ontwikkeld. Afgelopen maand is de eerste pilot gegeven door John Peter Ram en binnenkort zal deze workshop ook beschikbaar zijn als open rooster training.

In de workshop maakt u kennis met BI en Big Data. Wat zijn het voor toepassingen? Hoe ziet het proces van verwerken van data uit bronsystemen naar rapportages voor de eindgebruiker er uit? Ook de architectuur van BI en Big Data omgevingen worden in de workshop behandeld. Zodra we een goed beeld hebben gekregen van BI en Big Data komt het testen van deze toepassingen aan bod.

Aan het einde van de workshop geven we in één overzicht de belangrijkste verschillen weer tussen BI / Big Data  applicaties enerzijds en anderzijds de transactionele systemen en webapplicaties.

Het kennismaken met BI en Big Data is interactief. Naast theorie is het zelf doen en zelf ervaren een belangrijk aspect van deze workshop.

Wilt u meer weten over deze workshop en de exacte datums waarop deze gegeven zal worden, neem dan even contact op met onze afdeling Opleidingen: opleidingen@polteq.com of per telefoon: 033-2773522.

Reageren

Om SPAM te voorkomen wordt uw bericht na goedkeuring door de webmaster geplaatst.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


Reacties

Er zijn nog geen reacties.

Onderwerpen

Laatste reacties

Kort maar goed verhaal, Hapte
› Lees verder

Roel.Valkema@hetnet.nl

Succes met de 2e helft!
› Lees verder

Wim

Hoi Evie, ik zie jouw verhaal voorbij komen. Wat gaaf! Wat ontzettend fijn ...
› Lees verder

Nicolette
Polteq (NL)Printerweg 523821 AD AmersfoortNederlandT +31 (0) 33 277 35 22E info@polteq.com
Polteq (BE)Interleuvenlaan 623001 Heverlee (Leuven)BelgiëT +32 (0) 16 39 48 04E infobe@polteq.com